Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Wywiady o DO na PL1-TV

Zaczęty przez admin, 2023-07-03, 18:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

:lol:
Spoko teraz e-recepty są na topie i e-L4, tylko PiS im zepsuł lekko zabawę...  :?

Blackend

Za Tuska wszystko się unormuje. ;)

admin

admin

Zapomniałem dodać, że ten "brenzavvy" na cukier w moczu obniża również ciśnienie, ale "dalsze badania są konieczne".  8)

RafałS

Cytat: admin w 2023-09-21, 10:01:31
Zapomniałem dodać, że ten "brenzavvy" na cukier w moczu obniża również ciśnienie, ale "dalsze badania są konieczne".  8)
Już nawet nazwy im się nie chciało wymyślać to rzucili - beznazwy (i to z błędem jeszcze).  :lol:

admin

:lol:
Najważniejsze, żeby refundowali "na dziadka"... ;)

renia

https://pl1.tv/title/polske-stac-na-znacznie-wiecej/ - Polskę stać na znacznie więcej
Występują: Bogdan Tkocz| Rafał Gajewski

admin

Cytat: renia w 2023-09-21, 15:56:57
https://pl1.tv/title/polske-stac-na-znacznie-wiecej/ - Polskę stać na znacznie więcej
Występują: Bogdan Tkocz| Tomasz Kwaśniewski

Oj Reniu!  :shock:
Gdzie ja tam występuję? ;)

renia

W roli głównej... Rafał Gajewski  :lol: 8)
Ale gafę strzeliłam, nie miałam wtedy czasu na oglądanie tego filmu i byłam pewna, że to jest druga część wywiadu z Tomaszem Kwaśniewskim. 8) Sorry...

admin

renia

Cytat: admin w 2023-09-21, 18:49:12
...Rafał...  8)

Muszę tę pomyłkę jeszcze sprostować na fb... 8)

admin

renia

Cytat: admin w 2023-09-21, 17:07:55
Cytat: renia w 2023-09-21, 15:56:57
Występują: Bogdan Tkocz| Tomasz Kwaśniewski

Oj Reniu!  :shock:
Gdzie ja tam występuję? ;)

No brak tam Ciebie... :? :lol:

renia

Dobre i uczące nagranie. "Damy sobie radę"... :D
Nie musimy być narodem "gorszym", pracującym dla obcych "panów"...

renia

Bogactwo Polski (i innych narodów) tkwi w sposobie żywienia. Ale o tym pisał już Doktor Kwaśniewski.
Dobrze, że są osoby, które tworzą dochodowy biznes i czerpią mądrość z Żywienia Optymalnego, grupują się, rozwijają i nawet tworzą szkoły biznesu. :D

admin

Tak z czystej skrupulatności podaję, że "norma" na cholesterol całkowity wynosiła w Polsce 280mg% - za Vademecum lekarza ogólnego wyd V W-wa 1992 s. 862.  8)
No ale można się wkrótce spodziewać "normy" 100mg% dzięki zastrzykom nowej generacji na "zły cholesterol".
Zapomniałem też dodać, że w wielu badaniach naukowych wykazano, że "im niższy poziom cholesterolu całkowitego we krwi, tym wyższa śmiertelność okołoszpitalna."  :?
Ale zapomniałem o tylu ważnych rzeczach wspomnieć, że strach... ;)
Wywiady "na żywca" rządzą się jednak innymi prawami niż przemyślany tekst pisany.  :?

Blackend

Dalsze programy TV są konieczne. ;)

admin

E tam!
Źle wypadam w takich programach.  :?
Ale ponieważ jest to element pewnej planowanej układanki - więc "nie chcem, ale muszem"! ;)

Blackend

Jak źle jak właśnie bardzo dobrze.  :D
A że temat mało interesujący dla większości, to wiadomo że oglądalności dużej nie będzie.  8)