Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Wywiady o DO na PL1-TV

Zaczęty przez admin, 2023-07-03, 18:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Dlatego trzeba czytać etykiety!  8)

Jarek

Jutro zerknę z ciekawości co tutaj wypisują

admin

Cytat: renia w 2023-09-25, 13:48:50
https://pl1.tv/title/jak-w-szpitalach-poprawic-zdrowie-ludzi-czesc-2/ - Jak w szpitalach poprawić zdrowie ludzi - część 2 - Występują: Bogdan Tkocz| Tomasz Kwaśniewski

Zapomniałem dodać i wyraźnie podkreślić, że: wysoki poziom cholesterolu we krwi nie powoduje chorób serca oraz że czym niższy poziom cholesterolu we krwi tym wyższa śmiertelność okołoszpitalna oraz że proporcja HDL/LDL nie ma większego znaczenia, ale może to i lepiej, bo po co "szokować" "naukowców"!  :(
Potwierdzenie? - literatura "naukowa" publikowana na pubmed (hasło np.: "low cholesterol mortality") z pominięciem badań "udowadniających" błędne założenie "procedury medycznej" oraz bibliografia z "Cholesterol - naukowe kłamstwo".  8)

renia

https://fb.watch/nmzblnOdDj/
Wywiad z Bogdanem Tkoczem - głównie w tematyce energetyki...

Malgosia

W piętnastej minucie pan Bogdan podaje mylną informację na temat pana Piecha, nalezy sprawdzić na youtobe w fimikach z panem Piechą........

RafałS

Nie przejmuj się, pan piech - kamuflowany pisowiec. 8)

Malgosia

https://dlive.tv/p/nptvpl+H-_EvAMSR

Od 1.40 minuty o Żywieniu Optymalnym.........

admin

Jest wcześniej Krystian i Kuba 1h 10min. - końcówka śpiewania - bo fajnie śpiewają, a później zaczynają o młodzieży i Doktorze trochę później.  8)
Fajnie, że i p. Zofia też się pojawiła.  :D

Malgosia

Pani Zosia , dawno temu, została nazwana "NAJLEPSZY AMBASADOR DIETY OPTYMALNEJ".....

renia

Podoba mi się bardzo wypowiedź Pani Zosi, :D ale "Kamraci" przez wulgarny język bardzo tracą na swoim "wizerunku"... :?

admin

Medialni są dla młodych!  8)
Takie są teraz trendy i tyle.  :?

renia

No to jestem zacofana... :? :lol:

Blackend

Są kanały prowadzone przez młodych ludzi z nienagannym językiem polskim.
Taką postawę jak kamraci należy piętnować, bo wystąpienia publiczne, to nie libacja u szwagra.

admin

Plugawienie własnego języka nie przystoi narodowcom.  8)
Ale "moda" to moda.

Jarek

Cytat: renia w 2023-10-11, 10:56:12
Podoba mi się bardzo wypowiedź Pani Zosi, :D ale "Kamraci" przez wulgarny język bardzo tracą na swoim "wizerunku"... :?
Może Pan Zosia na DO namówi ich.  :lol:

Blackend

No ale ten w mundurze, to fan Diety Optymalnej, chyba że źle odebrałem jego wypowiedź podczas wywiadu z Adminem?  8)

RafałS

:lol: Widać i "opty" muszą mieć podjudzenie.

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-10-11, 12:57:44
No ale ten w mundurze, to fan Diety Optymalnej, chyba że źle odebrałem jego wypowiedź podczas wywiadu z Adminem?  8)
Raz pobłądził na spotkaniu opty  chcąc zaszczepi fanatyzm wolności ... Musi of żółtek zacząć bo się chłop wykończy...

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-10-11, 11:32:18
Są kanały prowadzone przez młodych ludzi z nienagannym językiem polskim.
Taką postawę jak kamraci należy piętnować, bo wystąpienia publiczne, to nie libacja u szwagra.
:lol:
Albo lac po mordach na wiecach