Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Wywiady o DO na PL1-TV

Zaczęty przez admin, 2023-07-03, 18:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

renia

Prezes OSO Bogdan Tkocz prosi osoby Optymalne do zgłaszania się na wywiady w studio w Warszawie, albo z domu online. Dobrze by było aby jak najwięcej było potwierdzeń korzystnego działania Diety Optymalnej przy różnych jednostkach chorobowych, szczególnie dla osób niezdecydowanych...
Tel. kontaktowy: 322 244 614

admin

Jest już kolejka na rok z góry?  :D
Bo ja chętnie wystąpię na temat "30 dni do "specjalisty"" - już mam wszystko w głowie poukładane, jakby co!  8)

admin

I jeszcze dodatkowo mogę coś powiedzieć na temat - "można żyć pięknie" od urodzenia do dorosłości!  :D

renia

Cytat: admin w 2023-12-19, 10:05:21
Jest już kolejka na rok z góry?  :D
Bo ja chętnie wystąpię na temat "30 dni do "specjalisty"" - już mam wszystko w głowie poukładane, jakby co!  8)

To rób rezerwację... :D 8)

admin

Ja tam aż taki to nie jestem, aby się wpraszać! ;)  :lol:

renia

:lol:
To może ja Tobie kolejkę zaklepię "spod lady" - jak aktorzy szczepionki... :lol: ;-)

Blackend

Najlepiej załatwić, zaraz młodzieńcze czasy się przypomną. ;)

admin

Cytat: renia w 2023-12-19, 10:20:48
:lol:
To może ja Tobie kolejkę zaklepię "spod lady" - jak aktorzy szczepionki... :lol: ;-)
Dziękuję serdecznie, ale cierpliwie poczekam.  8) ;)

admin

Cytat: Blackend w 2023-12-19, 10:23:28
Najlepiej załatwić, zaraz młodzieńcze czasy się przypomną. ;)

Aż taki komunista to ja nie jestem!  :shock: ;)

Blackend

renia

https://pl1.tv/title/jak-dostac-sie-w-30-dni-do-specjalisty/
Jak dostać się w 30 dni do specjalisty
Występują: Bogdan Tkocz| Tomasz Kwaśniewski
:D

admin

:shock:
Dziś nagrane i już zamieszczone!  :D
To miłe.  8)
Sporo przejęzyczeń i niedomówień z mojej strony, ale nie prostuję, bo w sumie to drobnostki.  8)
Ale dopowiem, że w maśle słoninie, smalcu i innych "nasyconych tłuszczach zwierzęcych" jest tyle niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, że przestają one być niezbędne - na tym polega między innymi mądrość odżywiania, ale tematu nie rozwijam.

Blackend

Bardzo dobry wywiad, świetnie się bawiłem, bo był dla mnie zrozumiały. ;)  :D
Dla nowych widzów pewnie jest odwrotnie i bardzo dobrze, bo sobie krzywdy nie zrobią. ;)

RafałS

Dobrze się zapowiada 8) . Ale z prywatyzacją (wersja ponad wszystko) zalecam ostrożność  :wink: . Działa w miarę, ale w wersji obecnej - dzielonej/mieszanej. A dlaczego? To wnikliwi badacze "medycyny $rockefellerskiej" mogą wiedzieć... 8)

Jarek

Jarek

Cytat: admin w 2024-01-04, 20:28:38
:shock:
Dziś nagrane i już zamieszczone!  :D
To miłe.  8)
Sporo przejęzyczeń i niedomówień z mojej strony, ale nie prostuję, bo w sumie to drobnostki.  8)
Ale dopowiem, że w maśle słoninie, smalcu i innych "nasyconych tłuszczach zwierzęcych" jest tyle niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, że przestają one być niezbędne - na tym polega między innymi mądrość odżywiania, ale tematu nie rozwijam.
Jest dobrze  :wink:

renia

Bardzo mnie się ten wywiad podoba. :D Tomasz mówi spokojnie, nawet chwilami wesoło, sposób wypowiedzi jest przystępny i zrozumiały chyba dla wszystkich, a treść bardzo przydatna dla zdrowych osób, dla "chorych na normy" i dla tzw. służby zdrowia. Wywiad na 6+...

Jarek

Wiadomo - mlody Kwach ... :lol:

admin

Nie mam żadnych wątpliwości, że zaplanowali "depopulację", ale to taka płaskoziemska i szurska teoria, że "wierzyć się nie chce"...  :lol:
Do tego "naukowo" staję się niewiarygodny wygłaszając takie tam 5G-teorie, ale i tak jestem, to co mnie tam  :?  :lol:
I oczywiście jest mi miło, że się podoba i dziękuję za pochwały...  :D
11-tego dwa wywiady w dwóch różnych studiach - pewnie coś będę od widzów "oczekiwał", skoro tak się w Nowym Roku rozkręcam publicznie!  :shock:
Ale z drugiej strony tak dla samego siebie bym się nie "męczył" przecież. Chyba jednak chcę innych "robić dobrze"... :lol: