Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Wywiady o DO na PL1-TV

Zaczęty przez admin, 2023-07-03, 18:06:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Na moje  szczepionka m- RNA - chyba siagnieta została z wiedzy Sedlaka - jak zwykle nie dla dobra ludzkosci - ulepszyli ... 8)

renia

Cytat: Malgosia w 2024-01-18, 17:54:47
https://dlive.tv/p/nptvpl+807IVOcSg

Od 25 minuty.......

Jechałam tym pociągiem ekspresowym przez Szwajcarię, piękne, niezapomniane widoki... :D

Jarek

renia

Jarek

RafałS

Jarek

Ja prywatnie - zakład był  czy da się
  bez biletu  :lol:

RafałS

Podejrzany jesteś  :lol: . Ja też, ale ja w ogóle w innej klasie... Drepcedes i takie tam... Wożenie dla burżujów. :wink:

Jarek

Napisałbym wiecej jak sie jezdzi pociagami bez biletu, bez pocenia i chowania sie po kibelkach, tylko na Arsena Luppin. Ale i tak nikt nie uwierzy, chwali sie, bo mu zle ze soba... :lol:

RafałS

Ja chyba niemógłbym, niedałbym rady.

Blackend

A to nie dla mnie takie ekscytacje. ;)
Ostatnio wsiadłem do autobusu i poprosiłem kierowcę o bilet, odpowiedział że nie ma.
No to wysiadłem na najbliższym przystanku i zamówiłem Ubera.  :lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2024-01-19, 13:19:40
Ostatnio wsiadłem do autobusu i poprosiłem kierowcę o bilet, odpowiedział że nie ma.
:shock:
Było zapytać o smarkfon z aplikacją, wifi i kontem bankowym... Trza postępowym być.  :wink:

Jarek

Moj kumpel na dzien dobry tez nie mogł , dlatego jechał na niby z biletem Potem jak mu wytłumaczyłem, spodobało sie, a dwa miesice zrobilismy koalicje... Odbieralismy bogatym dzielilismy sie z biednymi... :wink:

Blackend

Blackend

Cytat: RafałS w 2024-01-19, 13:23:28
Było zapytać o smarkfon z aplikacją, wifi i kontem bankowym... Trza postępowym być.  :wink:

Teraz już mam, ale też częściej korzystam z komunikacji publicznej.  8)

renia

Cytat: Jarek w 2024-01-19, 13:29:49
Moj kumpel na dzien dobry tez nie mogł , dlatego jechał na niby z biletem Potem jak mu wytłumaczyłem, spodobało sie, a dwa miesice zrobilismy koalicje... Odbieralismy bogatym dzielilismy sie z biednymi... :wink:
Takie "Janosiki"... :lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2024-01-19, 13:35:17
Cytat: RafałS w 2024-01-19, 13:23:28

Teraz już mam, ale też częściej korzystam z komunikacji publicznej.  8)
Ja na razie skazany na "sukces"  8) - drepcedes, rover etc... :mrgreen:

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-01-19, 13:29:49
W niemcach dobra rzecz... :wink:

Jarek

A niemieckich konduktorow to robilismy w jajo,  bylismy ich uleubionymi pasazerami - z naszymi musielismy sie dzielic co do sztuki ...  :wink: :lol:

admin