Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Pierwszy post

Zaczęty przez saymon9, 2024-06-06, 15:23:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

saymon9

Dzień dobry! :) Z racji, że już od dłuższego czasu podglądam sobie cichaczem to forum, postanowiłem że najwyższy czas wyjść z ukrycia. Jestem Szymon, miło mi Was wszystkich poznać ;)

admin

Blackend

kelin211

RafałS

Dzindybry. Czy my już gdzieśnietentegocoś? 8)

Zyon

Moj pierwszy post....ojojoj dawno to bylo, poscilem chyba caly dzien i mnie strasznie ssalo w zoladku. Wiecej nie pamietam  :?
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: saymon9 w 2024-06-06, 15:23:57
Dzień dobry! :) Z racji, że już od dłuższego czasu podglądam sobie cichaczem to forum, postanowiłem że najwyższy czas wyjść z ukrycia. Jestem Szymon, miło mi Was wszystkich poznać ;)

Witaj Szymonie... :D "Znamy" się z Grupy "Żywienie Optymalne Doktora Jana Kwaśniewskiego" na FB... :D

saymon9

Cytat: Zyon w 2024-06-06, 20:37:52
Moj pierwszy post....ojojoj dawno to bylo, poscilem chyba caly dzien i mnie strasznie ssalo w zoladku. Wiecej nie pamietam  :?

Faktycznie nie zaszalałem z tym doborem słów :P

saymon9

Cytat: renia w 2024-06-06, 20:45:22

Witaj Szymonie... :D "Znamy" się z Grupy "Żywienie Optymalne Doktora Jana Kwaśniewskiego" na FB... :D

Reniu, bardzo się cieszę, że widzę Cię też tutaj :) Swoją drogą człowiek nie czuje się taki "obcy" na początku :P

renia

Ja to prawie wszystkich znam, jeszcze się "okaże", że jestem ruskim szpiegiem... :shock: :lol:

Jarek

:lol:
Niemiecki premier zachowuje się jak dzieciak Stanowisko zobowiązuje do przedstawienia  dowodów na podstawie których  prawo pozwala  do  wydalenia agantow z kraju. Tylko że on nie ma nic -ośmiesza siebie i Polskę,   a  Putin boki zrywa  -  tusowska dyplomacja kompletne dno ...

renia

W każdy wątek polityka wchodzi i to ja teraz zaczęłam... :oops: :lol:

Jarek

Bo oni teraz interesują nami, dlatego...

Trzainacy

Witam serdecznie  :)  :D

admin

Cytat: renia w 2024-06-06, 23:44:56
Ja to prawie wszystkich znam, jeszcze się "okaże", że jestem ruskim szpiegiem... :shock: :lol:

:lol: