Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Cytat: Jarek w 2024-02-01, 16:07:50

Ale myliłeś się bo nikt nie płacze-
..

Jak wprowadzą fit55 to za MM będą wyć z rozpaczy, a nie tylko płakać! ;)

Jarek

Spoko taki Menzen bez egzaminu na intelekt Debilow tej partii nie ma...

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-01, 16:09:49
Cytat: Jarek w 2024-02-01, 16:07:50

Ale myliłeś się bo nikt nie płacze-
..

Jak wprowadzą fit55 to za MM będą wyć z rozpaczy, a nie tylko płakać! ;)
Obecnie już teraz  35 % nie chce Unii W AfD nadzieja Jak Trump wygra - przetrwaja  bo lewaki chcą  zabronić AfD
Program AfD to przetrwaja

Maniek

https://dorzeczy.pl/amp/377548/mentzen-wplywowi-ludzie-mysla-ze-moga-mnie-szantazowac.html

Pytanie, czy pisowscy bandyci go złamali, czy nie. A na 99% tak, braciszka nie oskarża prokuratura od 11lat, a Pegasus na bank był użyty.

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-01, 15:58:13
:lol:
No na przykład ja! Byłem już "komuchem" jak startowałem do sejmu z sld, to teraz mogę za pisowca robić, bo co mnie tam! ;)
Byle "bulwersowało"!  8)
Bardzo dobry przykład na czym polega brać udział w polityce Bo byłeś pierwszym komunista na którego głosowałem Nie mam szuflady lewej albo prawej Jeżeli Rutkowski będzie łapał złodzieji a Tusk zajmie się budowa elektrowni będę go za to chwali Sztuczki lewackie z  Niemiec nie kupuje...

Jarek

Cytat: Maniek w 2024-02-01, 16:16:32
https://dorzeczy.pl/amp/377548/mentzen-wplywowi-ludzie-mysla-ze-moga-mnie-szantazowac.html

Pytanie, czy pisowscy bandyci go złamali, czy nie. A na 99% tak, braciszka nie oskarża prokuratura od 11lat, a Pegasus na bank był użyty.

Nie wiem czy w tym kraju opozycja przetrwa , być może będzie wielka zgodna koalicja która będzie działać według wytycznych Brukseli

Maniek

ps. i wyjaśniła się tajemnicza zdolność naczelnika, który przewidywał trzy kroki naprzód... hehehehe

Dostęp do wszystkich tajemnic miał dzięki totalnej inwigilacji przeciwników politycznych służbami specjalnymi i pegasusem, i szantażowaniem ludzi tymi narzędziami (7000 telefonów). Wielki stratego i wizjoner, hehehhehehh

Duduś też szantażowany kochanką i umową z dudową? Wąsiki wiedzieli co robili :)

Bycie za pisem kończy się być passe, a zaczyna być na równi z propagowaniem faszyzmu. :)

Jarek

Wszystko sie zmieniło od 2019 roku Polityka zaczyna byc centralzowana w calej europie... Z tego miejsca widac to lepiej , tutaj sie czuje zielona komune, kowid tez sie lepiej czulo. Do Polski ogospodarczenia powoli bedzie dolatywac... Biuro projektowe jet tutaj... W 36 Mieszkaniec Monachium wiecej wiedzial, niz Warszawiak, tak samo jest teraz ...

admin

Sypnie się unia jak nic, jeśli dalej takie głupoty będzie robić.  8)

RafałS

"Niemiecki agent! Ruski agent!"... Świety amerolski program korpo+. 8)

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-01, 16:08:04
A Polaka do tego AfD przyjmą, czy nie ma szans? ;)
Dla Ciebie mialbym nawet oferte - AfD Kreisverband Monachium - wymagania w Twoim przypadku - szybka nauka niemieckiego na poziomoe mentalnym, bo gramatycznym wiem ze potrafisz Za rok witamy w AfD  :lol:

admin

Cytat: RafałS w 2024-02-01, 17:16:35
Ale jak to Polki i Polskę "grzeje"... ;)
Rozdać kałachy, to się powybijają!  :shock:  :?

Jarek

Bunkier srokelfelera?  Za ciasno mi na swiat muszem...

Jarek

Cytat: admin w 2024-02-01, 17:04:31
Do 2030- 2035 musza zamknac granice bo beda chcieli wyjezdzac jak za komuny...

RafałS

Cytat: admin w 2024-02-01, 17:18:54
Ale jak to Polki i Polskę "grzeje"... ;)
Rozdać kałachy, to się powybijają!  :shock:  :?
:?

admin

Tak jest niestety!  :?
Ale przynajmniej fanatyków by ubyło.  8)
Nie ma nic gorszego dla ludzi niż wszelki fanatyzm. :(

Jarek

To zalezy od dokladnego rozpoznaia Ile to to trzena pracy nad soba, byc w sobie wolnym czlowiekiem na tyle, zeby instucje nie mialy wplywu... :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2024-02-01, 17:36:14
Tak jest niestety!  :?
Ale przynajmniej fanatyków by ubyło.  8)
Nie ma nic gorszego dla ludzi niż wszelki fanatyzm. :(
W Stanach mają, ale koszt takich eksperymentów wychodzi nieopłacalnie społecznie...

Jarek

Cytat: Jarek w 2024-02-01, 17:27:31
Cytat: admin w 2024-02-01, 17:04:31
Do 2030- 2035 musza zamknac granice bo beda chcieli wyjezdzac jak za komuny...
W niej nadzieja bardzo bardzo mądra kobieta
https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Alice_Weidel

Blackend

A ja z kolei jestem optymistą, jak pisowców suweren zdołał pogonić, jak już było za dużo tego wszystkiego, to i tych zielonych komuchów w Europie pogoni.  8)