Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-02-01, 22:42:56
Rafi się pluje żem stary analfabeta Już mu chciałem,  ale wybrałem snookerowa zagrywkę
Roi ci się dziadek. Z taką zagrywką to do przerzucania... :lol:

renia

Tak, do paszy, a potem (albo już) dla nas... :? Obrzydlistwo, a jak te owady się rozprzestrzenią na okolicę... :x :lol: To jest po(d)stęp i "osiągnięcie"... 8)

Jarek

Jak dzielili na sorty, i obiecywali praworzadnosc, samo sie wybudowalo... :lol:

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-02-01, 22:50:07
Cytat: Jarek w 2024-02-01, 22:42:56
Rafi się pluje żem stary analfabeta Już mu chciałem,  ale wybrałem snookerowa zagrywkę
Roi ci się dziadek. Z taką zagrywką to do przerzucania... :lol:
No wiesz ? Jak bede w Zapiecku, bedzie czapa do tablicy ... Tylko nie poczuj sie podrazniony... :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2024-02-02, 07:11:21
Tak, do paszy, a potem (albo już) dla nas... :? Obrzydlistwo, a jak te owady się rozprzestrzenia na okolicę... :x :lol: To jest po(d)stęp i "osiągnięcie"... 8)
program zywienia laboratoryjnego jest, tylko wdrazanie go w sposob demokratyczny potrzeba troche czasu...

admin

Spoko, zakład się za parę lat na chlewnie przerobi... ;)
Ten "fit55" nie wejdzie, bo ludzie nie wytrzymają.  8)

renia

Też mam taką nadzieję... :D

Jarek

u niemca sznycla, bratwursta,  nie oddadza  Dobrze ze jest swiadomosc spoleczna, bo podczas pandemi, mialem wrazenie, ze nadszedl  moment w ktorym czlowiek przetal myslec...

Blackend

Nie widzę Bawarczyka z kuflem piwa i robalami na talerzu zamiast golonki. ;)

Jarek

To znak firmowy  tego regionu, i oby tak zostało... 8)

Maniek

Jarek

No tak to jest w tej polityce  Dziś komuniści z PZPR są w rządzie Tuska - zyje się... :lol:

Jarek

renia

Ja myślę, że oni w Niemczech, i nie tylko tam, robią te manifestacje i blokady, żeby w ten sposób wyrazić swój podziw i zachwyt dla polityki unijnej... 8) ;-)

Jarek

Ja mysle, ze wymknelo sie spod kontroli...
Na poczatku bylo wszystko organizowane przez zwiazki zawodowe rolnikow. Przemowienia politykow tolerancja policji na wybryki. Ale teraz sami sie organizuja,i walcza o swoje, a walki uliczne z polcja, nie wygladaja na ustawione... :lol:

RafałS

Protestować pod parlamentem - jedna z lepszych opcji dla banko-korpo. Jeszcze pojadą dotankować $rockefellera przy okazji. A korpo w tym czasie buduje się...

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-02-02, 07:34:27
No wiesz ? Jak bede w Zapiecku, bedzie czapa do tablicy ... Tylko nie poczuj sie podrazniony... :lol:
:lol: Ok. Jak coś to zapytam mojego agenta czy mogę... :wink:

Jarek