Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maniek

Maniek

Blackend

Maniek

Cytat: Blackend w 2024-03-26, 10:27:41
Cytat: Maniek w 2024-03-26, 10:05:13
https://www.youtube.com/watch?v=qS7KlkR_STI

To też jest śmieszne, co nie?

Nie zdążyli tego wyciąć?  :shock:  ;)

Nie no co Ty? Przecież to takie ładne obrazki, taki miły pisowski Pan, takie ckliwe pierdol..nie. W sam raz dla wyborców pis, malowanie trawy na zielono. A potem dokładnie odwrotnie.

No, ale przynajmniej się dzielą, pieńcet dali na wódę, i szlugi. I ładne reklamy robią.
jprdl, co za podły kraj, nawet się komentować nie chce.

Mam nadzieję, że Pan Premier Tusk zrobi porządek z tą pisowską mafią, żeby znów człowiek mógł się identyfikować z krajem, i móc powiedzieć o sobie dumnie: patriota.

Jarek

Ale wczoraj na YT - czat z Lisem  Walesa mowil, że trzeba karę wymierzyć  Kaczyńskiemu, i musi skończyć jak jego brat Popierasz ?

Maniek

Cytat: Jarek w 2024-03-26, 11:19:25

Ale wczoraj na YT - czat z Lisem  Walesa mowil, że trzeba karę wymierzyć  Kaczyńskiemu, i musi skończyć jak jego brat Popierasz ?

Oczywiście. Zabójca 96 niewinnych osób, i jego wspólnik. Nie rozumiem, jak można nie popierać elementarnej sprawiedliwości.

Maniek

Takie skur....yny zasługują tylko na stryczek. Obrzydliwi ludzie. Nie pamiętasz już jak wykopywali po paru latach ludzi z grobów, żeby tylko szoł trwał?

Mógłbym śmiało być katem, nie miałbym z tym najmniejszego problemu

Jarek

Czyli kara śmierci dla Naczelnika...

Jarek

Cytat: Maniek w 2024-03-26, 11:56:21
Takie skur....yny zasługują tylko na stryczek. Obrzydliwi ludzie. Nie pamiętasz już jak wykopywali po paru latach ludzi z grobów, żeby tylko szoł trwał?

Mógłbym śmiało być katem, nie miałbym z tym najmniejszego problemu
Ale w uśmiechniętej Polsce takie jaja?

Maniek

Uśmiechnięta nie znaczy frajerska. Śmiać się do swojego oprawcy może tylko wyborca pisu.
Oko za oko, ząb za ząb, z czym masz problem?
To ja się mam uśmiechać do mojego ciemiężyciela, który mnie okrada i gwłaci?
Może tak w Niemczech macie, tutaj w Polsce już się skończyło.
Koniec komuchów, myślę, że już nikt nie zrobi tego samego błędu i nie będzie drugiej grubej kreski.

Proponuję więcej żółtek, ewentualnie szpiku, łoju wołowego, lub jagnięcego, trochę podrobów, może jeszcze nie jest za późno, żeby poprawiła się czynność umysłu... :)
Chociaż, można mieć czasem wątpliwości co do skuteczności diety optymalnej w niektórych przypadkach.

Maniek

Cytat: Jarek w 2024-03-26, 12:00:06
Czyli kara śmierci dla Naczelnika...

Nie, pokojowa nagroda nobla. Dla pana członka.

Maniek

A dla jego mafijno-pisowskich kolegów azyl w federacji rosyjskiej, lub watykanie.

W normalnych, sprawiedliwych czasach, wszyscy winni powinni wisieć na szubienicy. To takie dziwne, co?
Wiadomo, postępowa Europa, cywilizowani Niemcy, przecież tak nie można.
Można:

"Niedługo po tym, jak Polska odzyskała niepodległość, za przestępstwa popełnione z chęci zysku przewidywano karę śmierci przez rozstrzelanie.

W czasie, kiedy premierem był Wincenty Witos, marszałkiem sejmu Wojciech Trąmpczyński a ministrem sprawiedliwości Jan Morawski, taką karę przewidywały ustawy z roku 1920 i 1921 o odpowiedzialności urzędników za przestępstwa popełnione z chęci zysku.

Ustawa z dnia 18 marca 1921 r. o zwalczaniu przestępstw z chęci zysku, popełnionych przez urzędników (Dz.U. 1921 nr 30 poz. 177 1921.04.06)

Ale rozumiem, bezkarność przede wszystkim, trzeba dać spokój katolickim, rozmodlonym do boga pisowskim kryształom...

Maniek

I powiem ci na koniec Herr Jaroslav, że takie kary szybko rozwiązałyby większość naszych problemów z politykami.

Według Starego Testamentu, bez litości. Szybko skończyłyby się zapędy dyktatorskie, i takie kpiny z prawa, jak są teraz. Znajomki w trybunałach, sądach, szwagier w prokuraturze, i miliardy rozkradane. I jeszcze oburzenie, że ich o przeszukaniu nie poinformowali dwa tygodnie wcześniej.

Jarek

Cytat: Maniek w 2024-03-26, 12:30:07
I powiem ci na koniec Herr Jaroslav, że takie kary szybko rozwiązałyby większość naszych problemów z politykami.

Według Starego Testamentu, bez litości. Szybko skończyłyby się zapędy dyktatorskie, i takie kpiny z prawa, jak są teraz. Znajomki w trybunałach, sądach, szwagier w prokuraturze, i miliardy rozkradane. I jeszcze oburzenie, że ich o przeszukaniu nie poinformowali dwa tygodnie wcześniej.

Chyba twoich problemów, o moje się nie musisz  martwić  ...

Maniek

Cytat: Jarek w 2024-03-26, 12:34:48
Cytat: Maniek w 2024-03-26, 12:30:07

Chyba twoich problemów, o moje się nie musisz  martwić  ...

I vice-versa. Niemieckie problemy zupełnie mnie nie interesują.

Jarek

Bo one niedługo zainteresują się tobą  :lol:

Maniek

Cytat: Jarek w 2024-03-26, 12:41:02
Bo one niedługo zainteresują się tobą  :lol:

hehehhe, naszych, było w znaczeniu polskich, ale rozumiem, nie utożsamiasz się...
Nie dziwię się.

Ale, że jak? Jak pis dojdzie z powrotem do władzy, czy, liczysz na to, że wojna wybuchnie w Europie?
Bo nie pojmuję niemieckiej błyskotliwości?

Maniek

a rozumiem, tusk mnie zniemczy.
No cóż.
Z dwojga złego wolę Europę Zachodnią, tak jak TY!
Czemu sam korzystasz z dobrodziejstw, a innych wypychasz w ręce ruskich?
Pełna hipokryzja.

Jarek

A bo jak tak lubię, korzystać z dobrodziejstw samemu ...
A jeżeli ci się podoba niemiecki knebel,  niem nic przeciwko temu

Jarek

Cytat: Maniek w 2024-03-26, 10:03:19
Cytat: Jarek w 2024-03-26, 10:01:55
https://youtu.be/yjdI7coKTTg?si=XI7QnnpaKeafWDQ6
:lol:

No wiadomo, że debilizm. Nie to co pisowski "zielony ład". Tamto to dopiero mądre.
Bardzo dobrze ze pis wprowadził zielony ład, bo by nikt nie zauważył że planeta się pali ... :lol: