Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

To nie są moje klimaty!  :?
Trzeba się szanować! ;)

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-04-26, 11:50:04
No widzisz,  nie pasują do tej uśmiechniętej  Polski,  dalej sobie drukują złotego Natychmiast powinni sprawiedliwe euro wprowadzic ...

To czy teraz omijają zakaz i drukują tego nie wiem.  8)
Glapiński koniecznie powinien zostać osądzony za złamanie tego do czego został powołany.
Ale znając życie i popis znowu się rozejdzie po kościach.

Blackend

Cytat: admin w 2024-04-26, 11:51:07
:lol:
To fakt, ale wpadłem do sejmu w ramach "towarzystwa" dla  p. Zięby, na "komisji chorób", ale nie dojechał, bo ponoć nie wpuszczali.
Wyszczepią wszystkich na amen, bo ID każdy ma mieć "we krwi" od poczęcia do śmierci!  :shock: ;)

Ale byłeś na tej komisji czy też cię nie wpuścili?  8)

admin

Ja się na szczpionkach nie znam na tyle, żeby argumentować publicznie. Ale na czym ja się znam, skoro triglicerydów od choregosterolu nie rozróżniam ... ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-04-26, 11:58:12
Cytat: Jarek w 2024-04-26, 11:50:04
No widzisz,  nie pasują do tej uśmiechniętej  Polski,  dalej sobie drukują złotego Natychmiast powinni sprawiedliwe euro wprowadzic ...

To czy teraz omijają zakaz i drukują tego nie wiem.  8)
Glapiński koniecznie powinien zostać osądzony za złamanie tego do czego został powołany.
Ale znając życie i popis znowu się rozejdzie po kościach.
Wytrzymaj jeszcze troche, już  niedługo będziesz mógł w uśmiechniętej Pokscr płacić w euro A tamtych pod mur - 25 lat za mało...

Jarek

Cytat: admin w 2024-04-26, 11:55:25
To nie są moje klimaty!  :?
Trzeba się szanować! ;)
Nie chodzi o klimaty. Kasa co  miesiąc i żadnych zobowiązań -  nalezy się za DO...

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-04-26, 12:10:23
Wytrzymaj jeszcze troche, już  niedługo będziesz mógł w uśmiechniętej Pokscr płacić w euro A tamtych pod mur - 25 lat za mało...

A ja bardzo lubię być w otoczeniu uśmiechniętych osób.  :D
Ale tak apropos 25 lat, to za przekręty z VATem tyle można dostać, a za zabójstwo wyjść po 12 latach. Państwo wyżej wycenia pieniądze od życia ludzkiego.  :lol:

Blackend

https://www.rmf24.pl/raporty/raport-eurowybory-2024/news-obajtek-kaminski-kurski-i-wasik-jest-decyzja-ws-startu-polit,nId,7473465#crp_state=1

Daniel Obajtek, Mariusz Kamiński, Jacek Kurski i Maciej Wąsik wystartują z list Prawa i Sprawiedliwości w wyborach do Parlamentu Europejskiego - poinformowała interia.pl. Obajtek, Kamiński i Kurski zajmą "jedynki".

Tym się należy.   :lol:
Będą rozwalać unie od środka i pobierać emeryturkę w euro - z niesmakiem oczywiście.  :lol:
Brudziński, Jaki, Szydło już ustawieni, więc czas na kolejną dobrą zmianę.  :lol:

Jarek

Nie wiem Wałęsa mówił że Naczelnik musi skończyć jak brat   akak Naczelnika wina to cały pis Bo piscto Naczelnik,  a Naczelnik to pis
A jeśli chodzi o uśmiech,  to nie chodzi mi ten  srający zadki jaki robi Holownia show...

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-04-26, 12:21:34
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-eurowybory-2024/news-obajtek-kaminski-kurski-i-wasik-jest-decyzja-ws-startu-polit,nId,7473465#crp_state=1

Daniel Obajtek, Mariusz Kamiński, Jacek Kurski i Maciej Wąsik wystartują z list Prawa i Sprawiedliwości w wyborach do Parlamentu Europejskiego - poinformowała interia.pl. Obajtek, Kamiński i Kurski zajmą "jedynki".

Tym się należy.   :lol:
Będą rozwalać unie od środka i pobierać emeryturkę w euro - z niesmakiem oczywiście.  :lol:
Brudziński, Jaki, Szydło już ustawieni, więc czas na kolejną dobrą zmianę.  :lol:
Unię kochana jedyna będą rozwalać od środka? To ja idę na nich głosować i 50% niecow ich jeszcze poprze.   :lol: Kochanie są ...

Blackend

Tak jest będą rozwalać za jedyne 6700 euro netto plus darmowe przejazdy, loty do woli.  8)
Emeryturka po 63 roku życia 6000zł niezależnie od polskiej emerytury.  :lol:

Tak więc warto chować flagę i "walczyć" o wyjście UE, bo zawsze znajdą się dobroczyńcy, którzy na to zagłosują.  :lol:

admin

Lobbyści termiczni w europarlamencie najlepiej płacą tym, co "są za, a nawet przeciw" - co widać po głosowaniach...  :lol:

Jarek

A Tuska za 150 miliardow ktore zakosił z OFE bedzie razem  rozliczany, czy ekstra proces?  :lol:

admin

Nie "zakosił" tylko "rozdał", a za to w popisie się nie kara!  8)

renia

Cytat: admin w 2024-04-26, 11:42:38
A to dziwne, bo wczoraj siedziałem w restauracji sejmowej, posłowie pis wchodzili i wychodzili, ale nie słyszałem, aby co krzyczeli!  :shock:  :lol:
A jeszcze po co byłem?
A tak się przejechać do "stolicy"... ;)

Ponoć tam jest dobre jedzenie i tanie. A alkohol też jest? Jeśli tak, to zakazać! :lol: ;-)

renia

Cytat: admin w 2024-04-26, 13:06:24

Na co rozdał? Nie miał na 500+, ratował budżet, a dług i tak rósł. Na fakturach VAT i firmach słupach robili przekręty. To były piękne czasy... :lol: ;-)

Jarek

Cytat: admin w 2024-04-26, 13:01:25
Lobbyści termiczni w europarlamencie najlepiej płacą tym, co "są za, a nawet przeciw" - co widać po głosowaniach...  :lol:
Tych co krytykuja unie nie powinni brac udziału w posiedzaniech - urszula sama powiedziała, ze to problem dla komuny niemieckiej .- nie wolno krytkowac tak jak stalina nie mozna było Tylko dlaczego ludzie niby wyznawcy demokracji sa za komuna i odbieraja  sobie sami wolnos słowa - moze sie sami wywłaszczaja nie wiedzac o tym, a ARD rece zaciiera :shock: :lol:

Jarek

A to pis zakosił te kase z OFE? :shock:

Blackend

Cytat: renia w 2024-04-26, 13:09:48

Na co rozdał? Nie miał na 500+, ratował budżet, a dług i tak rósł. Na fakturach VAT i firmach słupach robili przekręty. To były piękne czasy... :lol: ;-)

I teraz bez przekrętów podwoili niczyją dziurę.  :lol:
I z Unii nie wyszli choć mieli na to 8 lat!  :shock: :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2024-04-26, 13:09:48

Masz stowke emeryturki mniej dzieki Tuskowi - prezent gwarantowany o Tuska dla emerytek i emerytow, nie rozeszło sie po kosciach, tylko po portfelach... :lol: