Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Zyon

Cytat: Blackend w 2024-12-05, 09:18:14
Wiadomo jak się kończy. ;)
no wlasnie mozna poopatrzec jak komuch Wieczorek przez podzial i paczkowanie namnozyl synekur :D
https://x.com/PatrykSlowik/status/1864586553432944847
Work Buy Consume Die

admin

:shock:
Po pisowsku załatwione!   :lol:
I też się dzielą!  8)

RafałS

Albo ten... https://nto.pl/prezydent-andrzej-duda-dziekuje-za-serce-dla-powodzian-pomoc-nadal-jest-tu-potrzebna-powiedzial-w-nysie/ar/c1-18979779
Wydziękował za cudze serca i nawciskał że jakieś "prośby słyszy" (chyba z hamerykanckich służb)...
A Mnie dochodzą słuchy że akcja powódź zakończona i w rozbrojonym dawno mieście nikt nie życzy sobie kroku wstecz.

admin

:?
Taka niby ta woda niezbędna do życia, a jak potrafi zamieszać!  :(

RafałS

Cytat: admin w 2024-12-05, 15:06:56
:?
Taka niby ta woda niezbędna do życia, a jak potrafi zamieszać!  :(
A bo to wiadomo teraz kto tam w niej mieszał... :wink:

RafałS

Blackend

Szok, że są jeszcze ludzie świadomi zadłużenia i wynikających z tego konsekwencji.  :shock:

RafałS

Prawda. Jeszcze ten kataklizm co ludowi oczy nieco otwiera. Np. nie rozliczyli wrześniowej przerwy w usługach wodno-kanalizacyjnych, a w listopadzie... pyk - cena owych (16%) w górę. W sam raz na warunki mycia, sprzątania i krainy najdroższej wody, paliwa, etc.

admin

Blackend

Spoko, z czasem technologia osiągnie (a już jest blisko) taki poziom, że polskim rolnikom będzie się opłacała produkcja na rynek krajowy, ponieważ odpadną koszty transportu.  8)
Jedynie co, to małe gospodarstwa nie mają szans, ale otwarcie na nowe rynki akurat w tym przypadku nie mają znaczenia, taka jest po prostu  kolej rzeczy.  8)

Blackend

A tak w ogóle to jeszcze dopisze, polskie rolnictwo jest eksporterem żywności głównie na rynek europejski.  8)

admin

Tusk będzie po 1mld dziennie zadłużał polskich komunistów!
Przez 385 dni 2025-go roku!  :shock:
No sorry to ja wolę tych komunistycznych złodziei z PiS-u co zadłużali tylko na 0,5mld/dzień! ;)  :lol: :lol: :lol:

Blackend

Chyba nie wiem o jaki link chodzi.  :(
A to, że będzie rósł deficyt jest bardziej pewne niż ocipienie klimatu. ;)

admin

Żadnego linku nie podawałem! Trzeba wierzyć na słowo... ;)

Blackend

Zyon

Cytat: admin w 2024-12-06, 19:17:45
Tusk będzie po 1mld dziennie zadłużał polskich komunistów!
Przez 385 dni 2025-go roku!  :shock:
No sorry to ja wolę tych komunistycznych złodziei z PiS-u co zadłużali tylko na 0,5mld/dzień! ;)  :lol: :lol: :lol:
\
Ryzykujesz... :D Zaraz wpadnie Maniek i z obledem w oczach wytlymaczy, ze pisoscy zlodzieje sa najgorsi a nowi nie maja wyjscia, bo pisowcy nakradli :D
Work Buy Consume Die