Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

admin

Blackend

Niby debile, a jednak VATu nie płacą. ;)

admin

:lol:
A tak, zapomniałem! ;)  :lol:
W wyszczepieniu jeszcze lepiej widać - 23mln debili przyjęło jedną dawkę, a 19mln superdebili się 2*wyszczepiło. Co za "naród"!
Niech już włączą to G5 odpowiednio, to się kraj samoistnie z debili wyczyści i zaś wróci "deflacja".  ;) 8)

Blackend

:lol:  :lol:
Spokojnie, przyrost i tak jest ujemny, nawet już w niektórych krajach afrykańskich.  8)

admin

Może trochę za ostro, ale mam ten komfort, że nikomu nie muszę kadzić, bo co mnie tam... ;)
Mówię jasno jak jest i wcale mnie to nie martwi.  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/finanse/najpopularniejsze-artykuly/stacja-putin-do-zamkni%C4%99cia-polska-wolna-od-gazu-z-rosji/ar-AA1w2jKx?ocid=msedgntp&pc=HCTS&cvid=654f9c088a904021adfb4659a5ff09ce&ei=12 - super "patrioci", ciekawe czy Rosja kiedykolwiek jeszcze będzie bezpośrednio dla tych (... - takie niedomówienie) eksportować, czy "polaczki" będą ruski gaz i ropę kupować u pośredników?  :shock:
Jak można w imię poparcia dla banderowców własnych obywateli narażać na drożyznę?  :?

Blackend

Z czterech rur jedna się ostała, tak więc prędzej czy później gaz popłynie.  8)

renia

admin

Cukier kupować, bo taniutki...  8)

admin

Dobrze upędzony bimber nie jest zły.  8)
Znaczy - najnowsze badania "naukowe" donoszą, że alkohol to takie samo zło wcielone jak cukier z cukiernicy - ale komu szkodzi, temu szkodzi, a komu zdrowie poprawia, temu poprawia.  ;)
Z cukrem i bimbrem jest w "badaniach naukowych" dokładnie tak samo, zależy jaką zagdychę badają, dlatego jednym wychodzi dla przykładu, że "kawa przedłuża życie średnio o 2 lata", a u innych powoduje "pokręcenie - bo to nie cukier, bimber, czy kawa tylko PROPORCJA BTW się liczy, ale "naukowcy" o tym pojęcia nie mają.

Zyon

Czyli lepiej zagryzac miechem chudym czy salatka wielowarzywna? :D
Work Buy Consume Die

admin

A to zależy, czy chce się być "suchym" jak szczapa, czy grubym jak ... ;)
Można też "po francusku" - na "pasztetach sztrasburskich" - bez uszczerbku na zdrowiu, bo wtedy jest wytłumaczenie, że "choć tak tłusto i niezdrowo jedzą, to ich "resveratrol" ratuje... ;)
Ale już w innym "badaniu naukowym" wyszło, że wcale ten resveratrol nie chroni, a nawet szkodzi - inna zagrycha i jest jak jest.  8)

Blackend

Tak jest, dlatego po pierwszym się nie zagryza. ;)