Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Że niby bez internetu?  :shock:
To jak żyć? ;)

Blackend

Cytat: Zyon w 2024-11-06, 18:00:10
Ruskie dawno powiedzialy, ze dla nich zmiania prezydenta w USA nic nie zmienia, bo polityke beda prowadzily USA taka sama  8)
Show jest dla takich durakow jak Paljaki, co dzis caly dzien w telewizji tluka i w nocy tlukli i sie podniecaja nie wiadomo czym, tak jakby czarnuchowi na plantacji bawelny mialo znaczenie, czy zmienil sie zarzadca od smagania batem :D

I to skandowanie "Donald Trump" w polskim sejmie.  :shock:
Ja wiem że kolonia, ale żeby aż tak to podkreślać?  :roll:

RafałS

Cytat: admin w 2024-11-07, 10:12:12
:lol:
Ale bez dostępu do sieci się nie istnieje!  :? ;)
:shock: Jak nie?! Jeszcze trochę cenzury/propagandy w netach i będzie cofnięcie o trzy pola... i się okaże że się da się znowu.  :wink:

RafałS

Cytat: Blackend w 2024-11-07, 10:23:42
:mrgreen:

admin

Cytat: Blackend w 2024-11-07, 10:21:29
Że niby bez internetu?  :shock:
To jak żyć? ;)

No nie wiem!  :shock:
Ponoć teraz pokolenie Z się przez portale randkowe paruje w 92%, a praca, znajomi itp. zeszło na psy!  8)

Blackend

" Jego celem jest, by Amerykanie mieli wszystkie właściwe informacje, pozwalające im podjąć decyzję o tym, czy się zaszczepić, czy nie."

I tego zabrakło w debacie publicznej w sprawie covid.
Popis podjął jednostronną decyzję.
I tak dziwne, że zabrakło odwagi na szczepionkowy przymus.

admin

Fakt, przymus to podstawa w komunizmie.  8)

Blackend

Oczywiście, nazywają to państwem opiekuńczym.  8)

renia

Cytat: admin w 2024-11-07, 11:18:50
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/antyszczepionkowiec-b%C4%99dzie-chroni%C5%82-zdrowie-amerykan%C3%B3w-robert-f-kennedy-jr-zapowiedzia%C5%82-co-zrobi/ar-AA1tEOoo?ocid=msedgntp&pc=U531&cvid=821d0d105a64452d8c12c15f4b44406c&ei=7 - ciekawe, kiedy hameryka opuści tę prywatną, zbrodniczą organizację, co przewrotnie zwie się who!  8)

To WHO zniszczyło i niszczy zdrowie ludzi tą swoją piramidą "zdrowia". A teraz jeszcze szczepionkami.
Dba tylko o zyski farmacji. Jak ludzie teraz (po ich zaleceniach) są "szczupli" i "zdrowi", a w Ameryce w szczególności... :?

admin

Najważniejsze, że mają za co działać... ;)

renia

I dalsze badania robić... ;-)

admin

Właśnie, badania to podstawa!   8)

admin

RafałS

Cytat: admin w 2024-11-07, 18:01:20
https://www.youtube.com/watch?v=veSte-7HSFk8)
Najważniejsze to być "in koguto"... ;)
:lol:
Ale fantastycznie ten tort wyszedł. Klasa! 8)

admin

Zyon

Cytat: Blackend w 2024-11-07, 10:23:42
Cytat: Zyon w 2024-11-06, 18:00:10
Ruskie dawno powiedzialy, ze dla nich zmiania prezydenta w USA nic nie zmienia, bo polityke beda prowadzily USA taka sama  8)
Show jest dla takich durakow jak Paljaki, co dzis caly dzien w telewizji tluka i w nocy tlukli i sie podniecaja nie wiadomo czym, tak jakby czarnuchowi na plantacji bawelny mialo znaczenie, czy zmienil sie zarzadca od smagania batem :D

Pisowcy niczym niewolnicy na plantacji bawelny, witaja owacyjnie nowego pana z batem :D
Ci idioci nie wyciagaja zadnych wnioskow z porazki
Work Buy Consume Die

RafałS

Już z Polski powinno być podanie o poszerzeniu BRICS złożone. Jak zwykle prześpią na po-pisach, wpatrzeni w siwiznę bidona, za chwilę w bejcę donalda...

admin

E tam, lepiej uzdrowić unię, ale to dziś mało prawdopodobne.  :(

renia

Albo rozwiązać ją i już... 8)