Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

admin

RafałS

Przestroga przed mentzenem. W Zapiecku (zapewne nie tyko) tak się zbiega że przypomnieli sobie o ceremoniach, paradach itd. z byle powodu. Oprócz rozwalania gospodarki przyda się w razie W. Podmieni się wozy strażackie czy inne na armato-hałbice itd. Lud oswojony lepiej do dziury po korpo-bombę zagonić.
https://www.youtube.com/watch?v=7J86WRjs7b0

RafałS

A tu w sam raz, jak do poliniarstwa urzędującego. Choć ci inne bożki miłują w naiwności swojej, że gdy już najudzą konflikty to dalej będą użyteczni i ich inwestor im tylko pokój i spokój podaruje.  8)
https://youtu.be/HRGeE4fOceM?feature=shared&t=269

admin

Same pierdoły się dzieją ostatnio, a to wyścig błaznów do "pałacu namiestnikowskiego", a to "czarnego jeszcze nie wybrali", tylko jakiegoś ukrywającego pedofilstwo kapłonów w Chicago - nuda! ;)

Blackend

Stawiałem na Trumpa, bo do twarzy mu było w szatach papieskich, ale nie wyszło. ;)  :lol:

Blackend

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Czego-nie-powiedza-Wam-o-skutkach-nizszych-stop-procentowych-8938049.html

" Miażdżąca większość medialnego kontentu koncentruje się tylko na tym, ile zyskają dłużnicy i jak bardzo będą się z tego cieszyć. Tak oto wynaleziono maszynę do masowego uszczęśliwiania ludzi"

I tak to się kręci niezmiennie od wielu lat i dalej się będzie kręcić, bo ludzi lubią być szczęśliwi. ;)

admin

:lol:
A bo się zachciewa niektórym łazić do tych banków i pożyczki brać... ;)

RafałS

Cytat: Blackend w 2025-05-12, 09:03:42https://www.bankier.pl/wiadomosc/Czego-nie-powiedza-Wam-o-skutkach-nizszych-stop-procentowych-8938049.html

" Miażdżąca większość medialnego kontentu koncentruje się tylko na tym, ile zyskają dłużnicy i jak bardzo będą się z tego cieszyć. Tak oto wynaleziono maszynę do masowego uszczęśliwiania ludzi"

I tak to się kręci niezmiennie od wielu lat i dalej się będzie kręcić, bo ludzi lubią być szczęśliwi. ;)
Ano ano... 8)
W dzisiejszych czasach, czerpanie wiedzy o społeczeństwie z mediów (globalistów) to nie za dobry pomysł.  :wink:

Blackend

Na tym polegał program 5 set plus.  8)
Przekupi się ludzi ich własnymi pieniędzmi, a potem się dodrukuje wywołując inflację.  8)
Proste aż do bólu i wydawałoby się, że kolejny raz nie powinno zadziałać, a jednak zadziało i w przyszłości tez będzie działać.  :lol:

admin

Szkoda strzępić języka, bo i tak się nic na to nie poradzi.  8)

RafałS

Partyjniacy + satelity jak zwykle nagrywają czas między siebie więc póki co... https://www.youtube.com/live/bvlzQvdgqLU?feature=shared&t=13596  8)

Zyon

Maciak tragiczny, koles poprosil o przypomnienie pytania podczas rundy zadawania wlasnych pytan.... :lol:
Slaby, nie mial zadnych przygotowanych pytan, jezeli mial to glupowate, wystawil sie na gonga Stanowskiegmu i Zandbergowi.....mial szanse ale nie wykorzystal biorac pod uwage, ze prawie polowa kandydatow to polglowki...

Stanowski zgruzowal te szczujnie publiczna, epickie to bylo
Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: Zyon w 2025-05-13, 18:11:15...nie mial zadnych przygotowanych pytan, jezeli mial to glupowate...
Chyba z czym innym ci się pomieszało. Bez "obkucia" i aktorstwa jak reszta, całkiem nieźle (np. pytanie do brauna). W sumie jak zwykle więcej kluczowych punktów niż reszta razem wzięta i to mimo zminimalizowanego czasu. :)

Zyon

Ja mowie obiektywnie, bez wlaczania sympatii czy antypatii politycznych. Mimo, ze do Zandberga mi baaaaardzo daleko to on wypadl w zasadzie bardzo dobrze, Braun tez. Maciak niestety gorzej niz Biejat czy trollujaca Imperatorowa. Facio sam nie widzial o co chce pytac i o czym rozmawiac. Zandberg i Stanowski zgasili go jak peta....no ale kolejne pare tysiecy zyska na kanale i chyba o to chodzilo w tej hecy
Work Buy Consume Die

admin

Jakbyś mieszkał we Włocławku, to obiektywnie jest: "Maciak na prezydenta", a nie tam jakieś inne kandydaty... ;)
Nie widziałem żadnego bannera czy plakatu we Włocławku z Maciakiem, a z kandydatami z "podium" - a jakże - jeden przez drugiego! ;)

RafałS

Cytat: Zyon w 2025-05-13, 19:06:50Ja mowie obiektywnie, bez wlaczania sympatii czy antypatii politycznych. Mimo, ze do Zandberga mi baaaaardzo daleko to on wypadl w zasadzie bardzo dobrze, Braun tez. Maciak niestety gorzej niz Biejat czy trollujaca Imperatorowa. Facio sam nie widzial o co chce pytac i o czym rozmawiac. Zandberg i Stanowski zgasili go jak peta....no ale kolejne pare tysiecy zyska na kanale i chyba o to chodzilo w tej hecy
Odbiór ludzi przyzwyczajonych do medialnej papki/partyjniaków/służbistów/po chemo-radio lobotomi zawsze będzie odbiegał od wyniku prawidłowego. Dla efektów stanowiskowych to zawsze opłakane skutki niestety.
Braun - nie miałby problemu z zabijaniem każdego kto nie zechce zabijać w interesie cudzego banko-korpo i to mu Maciak wyciągnął. UStanowski - poza tym że już wcześniej tym błazeńskim spreparowanym wyjściem "zgasił" się sam to teraz na starcie "akcja charytatywna" - wizytówka maści oszustów. Jak zwykle efektywność/przełożenie na realia opłakane. Na prawdę warto wspominać o typowo błazeńskich satelitach głównych partyjniaków?  :roll:

Zyon

Cytat: RafałS w 2025-05-13, 20:56:02Odbiór ludzi przyzwyczajonych do medialnej papki/partyjniaków/służbistów/po chemo-radio lobotomi zawsze będzie odbiegał od wyniku prawidłowego. Dla efektów stanowiskowych to zawsze opłakane skutki niestety.
Aha, bla bla bla tylko ja jestem najmondrzejszy...no dobra, nie bede psul nastroju zycia w wlasnej bance. Myslalem, ze w takich dziedzinach teorie spiskowe nie wchodza za mocno ale sie mylilem.

Niedawno pare dni temu niejaki Uszi czy jakos tak rozklepal Maciaka, ktory sie nie zna na prawie medialnym,
Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: Zyon w 2025-05-13, 20:59:49
Cytat: RafałS w 2025-05-13, 20:56:02Odbiór ludzi przyzwyczajonych do medialnej papki/partyjniaków/służbistów/po chemo-radio lobotomi zawsze będzie odbiegał od wyniku prawidłowego. Dla efektów stanowiskowych to zawsze opłakane skutki niestety.
Aha, bla bla bla tylko ja jestem najmondrzejszy...no dobra, nie bede psul nastroju zycia w wlasnej bance. Myslalem, ze w takich dziedzinach teorie spiskowe nie wchodza za mocno ale sie mylilem.

Niedawno pare dni temu niejaki Uszi czy jakos tak rozklepal Maciaka, ktory sie nie zna na prawie medialnym,
Nie żartujmy, ale spinać też się nie ma co bo mętcenów czy rafasiów nikt nikomu nie zabierze z II tury - to było zapowiedziane, o co innego chodziło.  :wink:

Ten cały uszi też nieźle skrzywiony, coś tam go Maciak naprostowywał, ale może być trwałe.  8)