Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Najnowsza historia Polski

Zaczęty przez Teresa Stachurska, 2008-05-21, 21:28:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

No to nie rownaj wszystkich do "ludzi przyzwyczajonych do medialnej papki/partyjniaków/służbistów/po chemo-radio lobotomi" bo ja w ogole nie ogladam telewizji i mediow. A do tego mam wyksztalcenie w tym kierunku. Napisalem garsc obiektywnych moim zdaniem opinii, a ze jestes fanboyem Maciaka, co nietrudno zauwazyc, to zupelnie rozumiem. Widzialem innego fanboya, ktory mowil, ze wygrala Senyszynowa i on to widzial.

A tego Usziego widzialem pierwszy raz, ktos mi podrzucil linke ale wyjasnil Maciaka konkretnie na podstawie przepisow. Maciak twierdzil, ze prywatne stacje maja obowiazek zapraszania wszystkich kandydatow i tu sie mylil ale zamiast przyznac, ze sie pomylil to sie klocil z tym typem.
Work Buy Consume Die

RafałS

Oj tam, nie przesadzaj już. Pytałeś o poszczególnych typów to dostałeś najlepszego gotowca jakiego można dostać i jeszcze mnie wyzywasz od fanboyów  :lol: . Prawda jest taka że niezgadzam się z Maciakiem w wielu punktach. Co zrobić że w ograniczonym zbiorze to najlepszy wybór? A że innym może się np. podobać Zandberg lub inny ktoś z satelit z równie żadnymi/szkodliwymi efektami społecznymi przesiedzianych lat na funkcji? Może - też stwierdzam. Ale to całe uszi wygląda na bardzo skoncentrowane doklejaniem innym twarzy/miniaturek itd. Klasyka literacka. 8)

RafałS

Cytat: admin w 2025-05-13, 19:33:03Jakbyś mieszkał we Włocławku, to obiektywnie jest: "Maciak na prezydenta", a nie tam jakieś inne kandydaty... ;)
Nie widziałem żadnego bannera czy plakatu we Włocławku z Maciakiem, a z kandydatami z "podium" - a jakże - jeden przez drugiego! ;)
Ograniczone środki/wysoka skuteczność - na tym etapie.  8)

admin

Włocławek powinien głosować na swojaka, niezależnie od ...  8)
Maciak ponad wszystko! ;)

Zyon

No zobauczymy, dzis podobno na kanale zero ma byc o nim program.

Co do oceny - byla zupelnie neutralna, Maciak eypadl dlabiej od Wocha cz Jakubiaka, debata ma swoje prawa i to w jaki sposob ktos zaprezentuje swoje (chocby sbsurdalne) poglsdy ma znaczenie. Maciak nie podolal, nawet ta ameba Biejat wypadla lepiej
Work Buy Consume Die

admin

Nie oceniam, ponieważ nie oglądałem, a nie oglądałem, bo mnie nie interesuje którego figuranta wybiorą. Bo i tak wykonają polecania komunii i who.

Zyon

Ja zazwyczaj ogladam takie rzeczy jak robie trening czy co innego. Zeby czasu bezproduktywnie nie tracic
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

RafałS

Cytat: admin w 2025-05-14, 09:09:13Nie oceniam, ponieważ nie oglądałem, a nie oglądałem, bo mnie nie interesuje którego figuranta wybiorą. Bo i tak wykonają polecania komunii i who.
Jedne z najprostszych wyborów. Figurantów mamy wyjaśnionych przez ostatnie dekady. Z kandydatem Maciakiem sytuacja mogłaby się urozmaicić o tyle o ile zdążyłby nawiązać współpracę z BRICS. A jako "ruski agent!" itd. być może zniwelować nieco monopol amerolskich agentur w PL. W końcu kapitalizm/wolny rynek/demokracja niby, no to trochę pluralizmu też wypadałoby. :wink:

Prymulka5

Kandydat Maciak będzie ostatni niestety, choć kanał Zero bardzo się stara. Musiałby w tym bagienku pobrodzić dłużej, dużo dłużej. Ludziska wybiorą tego, który ma być wybrany. Tusku twardo dementuje jakoby miał wysłać wojsko na Ukrainę. kiepsko to wygląda.

RafałS

Cytat: Zyon w 2025-05-14, 11:44:23Jest juz film o slynnym wloclawianinie :D
https://youtu.be/54ujVFQ7eQ0?si=IaGrVmO_YUb5xr6w
:lol:
Zaraz zaraz... Czy to nie ten wróbelek co go najpierw Maciak nieco wyjaśniał? Przyszedł czas że teraz dostał temat z centralnej dystrybutorni tematów. Liczą na niezorientowanych, którzy dopiero teraz przed wyborami dowiedzieli się o kandydacie Maciaku i próbują odwracać dawno omówione tematy. 8)

Zyon

Nie postaral sie Mazurek, totalne nic, jakas pisowka i jakis murzyn, plotki. NIe wiem po co to nagrali.
Work Buy Consume Die

RafałS

Prawie Jożin z Bażin z tego Maciaka, a może brakowało miejsca w grafiku akwizycyjnym korporacji z jedynie słusznej strony kurtyny.  8)