Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Akademia Zdrowia

Zaczęty przez admin, 2025-04-15, 13:46:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Zyon

8 minuta mi sie podoba :D
Work Buy Consume Die

admin

Wyszło jak zwykle: posły wzięły dietę "za posiedzenie", a reszta pogadała i rozjechała się do domów...  8)
Ale nie krytykuję, bo dlaczego miałbym krytykować - wręcz przeciwnie - pochwalam!  :D
Natomiast hasło: "cała Polska grilluje wieprzowinę" jest godne rozpropagowania, tylko żeby to ketowieprzowina była! ;)  :lol:

admin

Jadłospisy na kolejny semestr Akademii Zdrowia przygotowane i zatwierdzone...  :D
Pola jest the best of the best of the best! Nawet kogel-mogel uwzględniony z "zakazanym" cukrem z cukiernicy - jako suplement diety - naturalnie!  8)
A jak będzie na tym semestrze Sławomir Piwowarczyk z małżonką, to jakąś ciekawą "epistołę dietetyczną" wygłoszę (i nie będzie to "czytanie z Doktora", ale coś mojego popartego biochemią Harpera naturalnie) bo przecież, że będzie nagrywał, a później umieści na swoim kanale yt mimo moich protestów! ;)

Malgosia

Super, gratulacje :) . A ja czekam na przepis kogla mgla dla mich Wnusiów....

admin

:D
Nie interesowałem się, dlatego podam jak będę miał recepturę.

AR

no i jeszcze czekamy na przepis na "piankę /ptasie mleczko(?), którą się zachwycał Pan Sławek! no chyba że był to kogel mogel...

admin

Spoko, jutro jadę do Ponyville, to przypomnę o "zaległościach". ;)

Krzysiek456

Widzę, że ktoś tutaj jest fanem My Little Pony :D

admin

:lol:
Wiadomo - bez Discorda się nie obędzie! ;)
A także bez Gargamela i duke'q Sigmunda Igthorna, ale gdzie indziej...   :D

Krzysiek456

Szacuneczek ode mnie, że potrafi Pan o tym śmiało pisać, bo niektórzy się wstydzą swoich upodobań i samych siebie... ;) Też oglądałem MLP i uważam to za jedną z najlepszych bajek dzieciństwa.

Gavroche

No nieźle, ptasie mleczka, kogle-mogle, kucyki, Smurfy i Gumisie. :D
Co tu się dzieje?

Krzysiek456

Jakaś wiedza ezoteryczna chyba ;)

admin

Cytat: Gavroche w 2025-05-13, 05:58:45No nieźle, ptasie mleczka, kogle-mogle, kucyki, Smurfy i Gumisie. :D
Co tu się dzieje?

Jak zwykle... ;)
Dlatego tak lubię to Forum!  :lol: