Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Cofanie miażdżycy

Zaczęty przez staszek69, 2006-08-17, 18:12:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

elmo

To tylko świadczy o Tobie "lekarzu"  :?
Przychodzi do Ciebie pacjent i się przejęzycza ,(bo się zdarza ,tak samo jak zdarza się pisanie z błędami i to wszystkim na tym Forum ,ale mniejsza z tym).Więc przychodzi ten nieszczęsny pacjent (nieszczęsny ,bo trafia na takiego jak Ty) i sie przejęzycza.A Ty wybuchasz śmiechem i drwisz z człowieka zamiast skupić sie na leczeniu  :( .Z resztą o jakim ja leczeniu przez Ciebie piszę ...  :(  :cry:

Bruford

Cytat: elmo w 2007-05-07, 12:33:41
Przychodzi do Ciebie pacjent i się przejęzycza

Jakaż nietrafiona uwaga. :lol:
a.Nie jesteś tutaj pacjentką
b.Ty się nie przejęzyczasz :D. Taka ilość błędów to nie jest przejęzyczenie tylko nieznajomość zasad. :D.

elmo

żałosny lekarzyna  :( .Współczuję z całego serca pacjentom ,którzy przychodzą do takiego jak Ty.
heh ,gdyby oni wiedzieli co Ty wypisujesz ,a potem idziesz ich "leczyć". Broń Boże przed takimi jak Ty  :idea:

Bruford

I po raz kolejny nic nie zrozumiałaś , prawda? :D.
Zamiast wymyślać historyjki na temat interlokutorów i wypisywać superlatywy na temat swojej osoby ( w czym jesteś nadzwyczaj aktywna :D ) powinnaś poświęcić nieco tego nadmiaru wolnego czasu na rewizję umiejętności posługiwania się mową ojczystą. :lol:

elmo

Cytat: Bruford w 2007-05-07, 13:04:03

..powinnaś poświęcić nieco tego nadmiaru wolnego czasu na rewizję umiejętności posługiwania się mową ojczystą. :lol:

A Ty lekarzyno zamiast pisać takie infantylne pościki ,poświęć więcej czasu pacjentom ,bo potem dochodzi do tragedii z braku opieki należytej ,o jakich słyszy się w TV.Ktoś moim zdaniem powinien Cię sprawdzić ,czyli zlustrować Ciebie ,Twój pokój lekarski i Twój komputer i To co wypisujesz ,a potem Komisja Lekarska powinna ustalić czy nadajesz sie do pracy z pacjentami-bo tu chodzi o ich bezpieczeństwo.

A teraz kończ pisanie i zajmij się dokumentacjami pacjentów ,bo wątpię ,że cokolwiek o nich wiesz  :(

elmo

I tak na prawdę ,to Ty Bruford (wyciągając wnioski w Twoich postów) nadajesz się raczej do nauki języka polskiego w młodszych klasach podstawówki
niż na lekarza.Może powinieneś rozpocząć jakieś studia pedagogiczne ,może dali by Ci robotę w jakiejś podstawówce w klasach 1-3 .nadawał byś się  :idea:

baska

Ludzie, jakie Wy macie charakterki cholerne. Musicie sie tak wzajemnie ponizac? Po co te uszczypliwosci?  :?
Dajcie sobie troche luzu! 

Bruford

Cytat: elmo w 2007-05-07, 14:11:33
I tak na prawdę ,to Ty Bruford (wyciągając wnioski w Twoich postów) nadajesz się raczej do nauki języka polskiego w młodszych klasach podstawówki
podstawówce w klasach 1-3 .nadawał byś się  :idea:

No , to chwalebna praca , nauczać dzieci. A , że w klasach 1-3 ? No to fajnie , akurat taki jest poziom Twojej polszczyzny. :lol:

Bruford

Cytat: elmo w 2007-05-07, 13:10:41
.Ktoś moim zdaniem powinien Cię sprawdzić ,czyli zlustrować Ciebie ,Twój pokój lekarski i Twój komputer i To co wypisujesz ,a potem Komisja Lekarska powinna ustalić czy nadajesz sie do pracy z pacjentami-bo tu chodzi o ich bezpieczeństwo.

O tak , Panie i Panowie , jakże czytelne są niektóre ludzkie postawy. :D
Powyżej przykład.Tacy jak Elmo bardzo chętnie by lustrowali innych.Szczególnie tych , których dażą osobistą niechęcią . :D A zwłaszcza tych , którzy skrytykują ,dajmy na to, ich fatalną polszczyznę czy uporczywe samochwalstwo :lol:.I gdzie się może lepiej wykazać gospodyni "przy mężu" jak nie w lustrowaniu innych np przez wyszukiwanie forów dyskusyjnych gdzie pisują jej interlokutorzy :D.
Jaki cudny ten internet -- nie chcą Cię już słuchać matki pilnujące dzieci na podwórku? - zawsze możesz wpaść na forum internetowe :D

Tomkiewicz

Cytat: baska w 2007-05-07, 14:33:57

Ludzie, jakie Wy macie charakterki cholerne. Musicie sie tak wzajemnie ponizac? Po co te uszczypliwosci?  :?

Basiu, w którym miejscu Bruford poniża ? Czy liczba mnoga w Twoim poście wynika z tzw. profilaktyki , bo a nuż mi się też dostanie  ?

Tomek

Szymon

CytatA Ty lekarzyno zamiast pisać takie infantylne pościki

heh, gdzie jest Admin?

elmo

heh chyba staję sie nie wygodna  :lol: ,a nuż mnie zbanują  8) .

A Ty Tomkiewicz piszesz o czym? O Tym jak poniżasz ludzi w Wolnych Tematach?

Szymon

1.
Cytatheh chyba staję sie nie wygodna

2.
Cytata nuż mnie zbanują  Cool

Toż to niemalze miszcz nad miszcze: Andrzej Lepper. W 1wszej czesci proba zawiazania teorii spiskowej i postawienie sie w roli uciskanego. W 2. wyrazne lekcewazenie prawa  :D

elmo

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Właśnie! ja jestem jak Lepper ,brawo!!!  8)  :mrgreen:
Jestem nie wygodna i będziecie robili wszystko, żeby sie mnie pozbyć z Forum  8)

Po to ,żeby potem "zawalić" Forum linkami z Wysokich Obcasów i Onetu notabene z wirusami i zmienić je z Forum dr. Kwaśniewski
na Forum ...Alice Miller   :( .

Szymon

no, chyba nie.... :?

Lepper pewnie napisalby, "jestem niewygodny" zamiast "nie wygodny"

Bruford

Cytat: Szymon w 2007-05-07, 16:03:45
no, chyba nie.... :?

Panowie , interlokutorka jest dalece bardziej przewidywalna niż się jej wydaje. :lol:
Dla mnie było oczywiste ,że przypisuje swojej osobie znacznie większe znaczenie , niż zgodne ze stanem faktycznym.Teraz już nie tylko ofiara napaści ale "obrończyni forum" , która jest "niewygodna" :lol:.Od admina oczekiwałbym nie bana ( bo po co on komu , i tak posty Elmo są jako "brzęczenie much") ile odpowiedniej reakcji na ciągłe pasmo agresji , ostatnio głownie wobec Tomka i Marishki.Niestety wobec niektórych nie wystarcza nawet kilkadziesiąt "ignorów"( tyle dostała a nadal nie pojęła , że niektórzy zwyczajnie nie chcą z nią rozmawiać) trzeba wreszcie jasno powiedzieć o co chodzi.

elmo

Cytat: Szymon w 2007-05-07, 16:03:45

Doprawdy straszne  :( .Nie masz co robić, ani nie masz co pisać sensownego w tematach Forum ,to powyszukuj razem z Brufordem błędy ortograficzne wszystkich Forumowiczów (bo wszyscy je robią) i załóżcie nowy wątek w Wolnych Tematach .Będzie znów ciekawie  :idea: .
Aaaa nie zapomnijcie o literówkach  :idea: :!:

elmo

Cytat: SzymonNM100 w 2006-05-24, 18:32:53
CytatWystarczy zmienić "nn" w "mm", w wyrazie "manna", a wybityny naukowy umysł(mowa o Brufordzie) zajmie się cycami (z przeproszeniem),

Szczególnie że w poprzednim wątku ów purysta językowy z konsekwencją godną lepszej sprawy pisze wyrażenie NA PEWNO razem. A tego NA PEWNO się tak nie pisze. Ale po co się czepiać szczegółów, chciałoby się zapytać....  :lol:

Szymon jaki Ty jesteś błyskotliwy jeśli chodzi o te błędy ortograficzne  :lol:
Tu piszesz o puryście językowym -Brufordzie  :lol:  :lol:

Natknęłam się właśnie na takie posty, jak czytałam sobie o prądach selektywnych  :lol:    PS-HELP! 

Szymon

Cytat
Szymon jaki Ty jesteś błyskotliwy jeśli chodzi o te błędy ortograficzne  Laughing
Tu piszesz o puryście językowym -Brufordzie  Laughing  Laughing

Natknęłam się właśnie na takie posty, jak czytałam sobie o prądach selektywnych  Laughing    PS-HELP!

Szukaj Elmo dalej. Na pewno jakies inne kwity na mnie sie znajda!  :D

baska

Cytat: Tomkiewicz w 2007-05-07, 15:03:22
Cytat: baska w 2007-05-07, 14:33:57

Basiu, w którym miejscu Bruford poniża ? Czy liczba mnoga w Twoim poście wynika z tzw. profilaktyki , bo a nuż mi się też dostanie  ?

Tomek
Zadnej profilaktyki. Post byl skierowany do wszystkich, a w szczegolnosci do Bruforda, Elmo, Szymona 8)

Beznadziejnie sie czyta takie "dowalanki". Lepiej zignorowac, isc na spacer, ochlonac, itp...

Postrzegam ich ostatnie posty jako chamskie.