Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Co z Ż.O. byłego Prezia ?

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2006-10-05, 13:24:34

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hana

WYPADEK klaniaja sie podstawy matematyki (moze zapomniane)nie liczone i nie wazone--i sa efekty !!!

toan

Chętnie podałbym Ci e-mail, albo lepiej Skypa do "Prezia", abyś mógł zapytać sam, ale - wybacz - nie mogę!.

elmo

Fajnie by było mieć na skypie "prezia"  :lol:  :lol:  :lol:

kristan

Lech Walesa- gg - 5606334 /podany pierwotnie/-zaktualizowany to "1980"-dla pewnosci prosze sprawdzić oba.

staszek69

Lech Wałesa gg-1980 w gazecie było oficjalnie podane.Administrator gadu przydzielił mu taki numer.

elmo

A skypa nie  podali ?  :roll: :mrgreen:

staszek69

wpisz sobie  w skypa imie i nazwisko i szukaj masz adres prezydenta

elmo

No widzisz Staszek jakie to proste  :o  ,nie pomyslalam o tym .Najbardziej proste rzeczy sa najbardziej skomplikowane  :shock:  .Wpisalam i mam  :D .Ale nie ma pana "Prezia" online ,chyba z wiadomych przyczyn  :( .Dzieki za radę  :D .

Makot-ka

Czy udało się komuś z was nawiązać kontakt z prezydentem na GG, albo Skype, albo e-mail, bo też chciałabym zapytać o parę spraw, ale nie wiem, czy to nie strata czasu?

elmo

Mnie Makot-ko pan prezydent dodał do kontaktow na skypie,ale czy to akurat byl sam pan prezydent, to nie wiem  :shock: .Moze komputer jakos automatycznie dodaje wszystkich albo jakas sekretarka  :shock:  bynajmniej nie licz na to ,ze bedzie z tobą rozmawiał jak ze starym przyjacielem   :lol: ,najwyzej dostaniesz jakis wklejony post.  :lol: .No coż jestem tylko gąską  :lol:   :lol: ,takich jak ja jest tysiace  :lol: .Pozdrawiam  :D

elmo

To niesamowite  :D  :D  :D .Pan "Prezio" Lech Wałęsa mi odpisał !!!  :D  :D   :D .Nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona  :D  :D   :D

Tomkiewicz

No i rzekł coś Pan Prezydent na temat ewentualnych niedopatrzeń - powiedzmy w proporocjach, czy był to tylko odpis wyjątkowo kurtuazyjnej treści ?

T

elmo

Pan prezydent mnie pozdrowil  :D ,nie wnikalam w DO ,bo sie na tym nie znam. Moze sam zapytaj  :lol: Pa.

ari

Może ktoś opisać, o co chodzi, ponieważ link do artykułu nie otwiera się?

Makot-ka

"Lech" trafił do szpitala na 35 min., ale jeśli tak - to może Dr Kwaśniewski się myli? - o coś w tym stylu chodziło. Tak, żeby ewentualnie zniechęcić do ŻO :lol:

ari

W jakiej gazecie i jaka data tego artykułu?

Albo może jakiś link który działa?

A konkretnie o co chodziło z tym trafieniem do szpitala?

Makot-ka

To zupełnie nie ważne - najważniejsze "przesłanie" tej wiadomości już otrzymałeś 8) .

ari

Właśnie, że ważne. Prosiłbym naprawdę o namiar na ten artykuł.