Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Bóg

Zaczęty przez Marek Mitruś, 2006-09-29, 14:13:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

lutonn

Pisze tak bo podobno beda talony na swieta dla tych co przekrocza 500 postow  :lol: :lol: :roll: :mrgreen: , ciekawe ile" nawalą" , Elmo i tomek dostana pewnie juz za 1000 postow (cwaniacy) :roll: :roll: :lol: :D

lutonn

Oczywiscie Tomek

kodar

Lutonn,uchyl rabka tajemnicy,to jak jestes stary?????Oceniajac Twoje posty ,zaslugujesz na zaledwie nascie. :shock: :shock: :shock:

lutonn

A liczba jego  czerdziesci i cztery :lol: :mrgreen: :mrgreen: hehe

lutonn

Kwila!!?? a gdzie moj awatar??  heelpp!!!

elmo

Cytat: lutonn w 2006-12-18, 17:49:06
diabli wzieli ,tak jak i moj  :evil: brakuje mi tego mojego kiatuszka.Toana nie ma i nie mam sie kogo poradzic ,bo nie moge go wkleic  :shock: ,wyskakuje jakis błąd.Ale widze ,ze pojawil sie nowy admin.Zapytam jego.Ciekawa jestem co jest... :shock:

Jona

Cytat: elmo w 2006-12-18, 17:53:30
Cytat: lutonn w 2006-12-18, 17:49:06
diabli wzieli ,tak jak i moj  :evil: brakuje mi tego mojego kiatuszka.Toana nie ma i nie mam sie kogo poradzic ,bo nie moge go wkleic  :shock: ,wyskakuje jakis błąd.Ale widze ,ze pojawil sie nowy admin.Zapytam jego.Ciekawa jestem co jest... :shock:

Nie wiem jak  to u ciebie było ,ale ..
wiem ,że trzeba  aktualny awatar  usunąć  -  wyjść  i ponownie wrócić  i  załączyć inny  , inaczej nie za :Dłapie.

elmo

Cytat: Jona w 2006-12-18, 18:19:35
wiem ,że trzeba  aktualny awatar  usunąć  -  wyjść  i ponownie wrócić  i  załączyć inny  , inaczej nie za :Dłapie.

Ni da rady Jona.Probowalam wszystkich mozliwych sposobow.Nawet probowalam z innego IP.Mysle ,ze tylko Toan lub nowy administrator moze mi pomoc w tym.

Jona

Cytat: elmo w 2006-12-18, 18:23:11
Cytat: Jona w 2006-12-18, 18:19:35

Ni da rady Jona.Probowalam wszystkich mozliwych sposobow.Nawet probowalam z innego IP.Mysle ,ze tylko Toan lub nowy administrator moze mi pomoc w tym.

Cierpliwość uszlachetnia :D
ja też nie wiem  o kilku  mozliwościach ,nie wiem jak np; wkleic jakiś widoczek ,  jak usunąc post  lub  błąd  nie wiem jak sie wchodzi w edytuj
sa tu jakieś  znaczki  przy pisaniu ale rozgryzłam tylko jeden  "gute" -cytat- kopiuj
A jak kolory ? nic nie wychodzi zobaczymy napisałam zaznaczyłam i kliknełam  na "G"-świecenie /a co wyjdzie?

elmo

Jono ,post moze poprawić jedynie administrator -Toan  :)

Jona

Cytat: elmo w 2006-12-18, 19:50:48
Jono ,post moze poprawić jedynie administrator -Toan  :)

No własnie , na innych forach ,mogę sama  ,bo wiem co chcę poprawić  .
a dlaczego tu taki rygor?

lutonn

To bysmy poprawiali bez konca , a tak to nas poprawiaja a my nie mamy na to wplywu aby co kolwiek zmienic hehehe :lol: :lol:

lekarka

Zastanawiam sie  które  to z 10 przykazan zabrania jedzenia?
Cytat

Jona, piąte,nie zabijaj  8)

kodar

Ewo,nie wsadzaj kija w mrowisko,wiadomo,ze chodzi o blizniego swego a nie o zwierzeta.

lekarka

Jak chodzi o bliźniego swego - to chodzi o siebie.

kodar

To jak to wytlumaczysz,kochaj blizniego swego jak siebie samego.Czy to nie chodzi o innych ludzi????

lekarka

Postępowanie w stosunku do kogoś implikuje taką samą postawę z drugiej strony. Niekonieczne od tej samej osoby.
Spotykamy lustra. Można by napisać "szanuj siebie samego - jak szanujesz bliźniego".
Zabijanie siebie - to działanie wbrew nam (chyba, że życzymy sobie śmierci). To nie ustanawianie swoich granic (określanie co nam się podoba a co nie).
To zezwolenie na zniszczenie nas. Sami na wszystko zezwalamy (na forum nawet wiadomo, kto będzie za tym zdaniem, a kto przeciw).
Pracowalam w Klinice na salach dla umierających (niestety medycyna nie chroni na razie przed śmiercią) i można dużo ciekawych rzeczy opowiedzieć.

Jona

Cytat: lekarka w 2006-12-18, 23:43:59
Zastanawiam sie  które  to z 10 przykazan zabrania jedzenia?
Cytat
Jona, piąte,nie zabijaj  8)

Zapytałam Elmo na jej stwierdzenie ,ze Żydzi nie mogą jeść wieprzowiny .
Nie sądzę by to było toprzykazanie. :D
Przecież  Żydzi zabijaja  cielątka ,jagniątka  itp.  czy to zabijaj a tamto nie zabijaj???

elmo

Z tego co wiem to chodzilo o zwierzeta parzystokopytne ,sa nie czyste ,a dlaczego tak to traktuja ,to nie wiem.  :shock:

Jona

Cytat: elmo w 2006-12-19, 10:33:32
Z tego co wiem to chodzilo o zwierzeta parzystokopytne ,sa nie czyste ,a dlaczego tak to traktuja ,to nie wiem.  :shock:

wychodziłoby na to ,że zabijać wolno czyste
niezabijaj tego co nieczyste :shock:

ps

zmien av albo sie galgal