Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Bóg

Zaczęty przez Marek Mitruś, 2006-09-29, 14:13:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

lekarka

No dobra kontynuujemy - zobaczymy Jona co z tego wyjdzie.
Zabijanie z miłości (określanie własnych granic, asertywność) a zabijanie bez miłości (pozwalanie sobie wskoczyć na głowę).

elmo

Nie wiem dokladnie jak to jest z tymi Zydami i wieprzowiną .Wiem tyle ,ze nie jedzą  :|

Czy ktos na forum jest Zydem  :?: Ja ponoc jestem ,ale to nie jest pewne  :D ,trza to w koncu zbadać ,bo może powinnam nosić Gwiazde Dawida  :D

toan

Cytat: Jona w 2006-12-18, 20:00:00
...a dlaczego tu taki rygor?

Jedynym rygorem jest szacunek do innych Użytkowników. Nie pozwalam na obraźliwe wyrażanie się o osobach tu dyskutujących, w granicach przyjętych norm... "Przymykam oko" jeśli nikt osobiście się nie skarży, że doznał uszczerbku na... "ego"  :wink:
Popieram tolerancję i parafrazując zasadę obowiązującą w Rzeczpospolitej za Złotego Wieku - "Kto przekroczył granice Rzeczpospolitej - wolnym Człowiekiem jest!" - mówię - "Nie ważne skąd przychodzisz - ważne, abyś uszanował i dostosował się do formy dyskusji na tym Forum.

Nie jest to uwaga kierowana do Ciebie osobiście Jona - to tylko takie przypomnienie wszystkim jedynego rygoru tego Forum.

slawek

Cytat: elmo w 2006-12-19, 15:01:07
Nie wiem dokladnie jak to jest z tymi Zydami i wieprzowiną .Wiem tyle ,ze nie jedzą  :|
W świetle dzisiejszej wiedzy ;) ze spożycia wyłączone były zwierzęta przenoszące trychinoze, oraz tak zwane owoce morza które posiadają najbardziej uczulajace białka, no i drapieżniki których w zasadzie nie jada się także dzisiaj.

P.S.
nie jesem Żydem ;)

elmo

Cytat: slawek w 2006-12-20, 09:35:11
W świetle dzisiejszej wiedzy ;) ze spożycia wyłączone były zwierzęta przenoszące trychinoze...

Ta trychinoza, to rzeczywiscie paskudztwo!Wspomnialam o tym w wątku o pasozytach  8)  ,ale jakos nikt sie nie zainteresował   :(

Ps.Slawek ,bycie Zydem ,nie jest aż tak straszne  :D  :wink: :mrgreen:

Jona

Cytat: toan w 2006-12-19, 16:07:42
Cytat: Jona w 2006-12-18, 20:00:00
...a dlaczego tu taki rygor?

Jedynym rygorem jest szacunek do innych Użytkowników. Nie pozwalam na obraźliwe wyrażanie się o osobach tu dyskutujących, w granicach przyjętych norm... "Przymykam oko" jeśli nikt osobiście się nie skarży, że doznał uszczerbku na... "ego"  :wink:
Popieram tolerancję i parafrazując zasadę obowiązującą w Rzeczpospolitej za Złotego Wieku - "Kto przekroczył granice Rzeczpospolitej - wolnym Człowiekiem jest!" - mówię - "Nie ważne skąd przychodzisz - ważne, abyś uszanował i dostosował się do formy dyskusji na tym Forum.

Nie jest to uwaga kierowana do Ciebie osobiście Jona - to tylko takie przypomnienie wszystkim jedynego rygoru tego Forum.

Moje pytanie ,odnośnie rygoru   - odnosiło sie do .. dlaczego nie ma opcji  " edytuj"  to znaczy sama wchodzę w swój  post  i sobie dodaje ,lub ujmuje.
I pytałam  JAK  wklejać  jakies widoczki ,motiki , no cos  ładnego dla oka :D
chciałam wkleic podonie jak na innym for  ale mi nie wyszło , i nie mogłam poprawic ob nie ma 'edytuj"i został sam link - a nie oto mi chodziło.

Dlatego ponawiał Wołanie -- jak tu sie Wkleja widoczki???

elmo

Jona Przyjacielu ,nie wołaj tylko się ciesz z pięknej roży ,bo ja nie mam wcale   :!: :evil: :mrgreen:,żadnego avataru  :cry: :!: :idea: i jakoś musze to znieść   :roll:  :mrgreen:  :idea:  :!:  :wink:  :oops:  :arrow:
Pozdrawiam Cie  :D

elmo  8)

Jona

Cytat: elmo w 2006-12-20, 12:46:43
Jona Przyjacielu ,nie wołaj tylko się ciesz z pięknej roży ,bo ja nie mam wcale   :!: :evil: :mrgreen:,żadnego avataru  :cry: :!: :idea: i jakoś musze to znieść   :roll:  :mrgreen:  :idea:  :!:  :wink:  :oops:  :arrow:
Pozdrawiam Cie  :D

elmo  8)
moze ci przesłać? :D
a mozesz skopjowac  gdzieś z for?

wołam moze Webmaster usłyszy??

Ewa

Elmo, moge ci odstą pić moją owieczkę :roll: Będzie jak ulał  :mrgreen:

elmo

Cytat: Ewa w 2006-12-21, 01:28:06
Elmo, moge ci odstą pić moją owieczkę :roll: Będzie jak ulał  :mrgreen:

Czyzbys sugerowala ,ze jestem niejakim wilkiem w owczej skórze  :?: :mrgreen:

Wiesz ,co bylo swego czasu... nie wywoluj wilka z lasu  :D

Pozdrawiam  :D

Ewa

Chciałabym zmienic swój avatar, ale sie boję, ze zostanę z niczym  :?

elmo

Cytat: Ewa w 2006-12-21, 19:04:36
Chciałabym zmienic swój avatar, ale sie boję, ze zostanę z niczym  :?
Jako kolezanka ze szkolnej ławy, radze Ci nic nie ruszać ,zostaniesz ,tak jak przewidujesz - z niczym  :mrgreen: :!: :idea:

Ewa

To najwyżej zostanę z niczym. Juz starczy tego obnażania się. Zaczynają się sliskie tematy. Trzeba sie zabezpieczyć. 8)

Ewa

No, juz się czuję lepiej. Widać mnie?  8)

Teraz czuję się jak w mundurku  :lol:. Elmo, ty też  wybierz sobie jakiś śliczny avatarek :mrgreen:

Rzeczywiście nijak nie mozna wkleić własnego avataru  :shock:. A ja myslałam, ze ty Elmo naogladałaś sie za duzo Adama Słodowego i za bardzo kombinowałaś.

elmo

Ewa  :D ! Przeszlas metamorfoze  :D .Jaką farbą farbowalas włosy  :?: :mrgreen:

Ewa

Nie udawaj, ze nie wiesz. A ta pisanka, co ją trzymasz pod pachą? jaką farbą ją malowałaś?

Ewa

Nie zasiedziałaś się wczoraj zbytnio przy wróbelku Ćwirku?  :P:shock: Skąd twoja metamorfoza?

Jona

Elmo
jak widzę  Udałosie :D

no i co róz jakieś zmiany  ,ja tez chce wklejac  ? :?

Ewa
to juz bal maseczkowy?

Jona

Elmo
jak widzę  Udałosie :D

no i co róz jakieś zmiany  ,ja tez chce wklejac  ? :?

Ewa
to juz bal maseczkowy?

ps
cos temat  sie  rowiał jak chmury na wietrze.

kodar

Jona a slyszalas,ze w Watykanie podchodza do zniesienia  obchodzenia Swiat Bozego Narodzenia??????