Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sz.Panie <bruford> i kontestatorzy ŻO

Zaczęty przez akselek, 2006-11-12, 15:04:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

lekarka

Przychylem się do Tomkiewicza.
Lepszy jeden szczęśliwy niż wielu "zanalizowanych". Jak medycyna coś ogłosi, to i tak pozostanie poniższy problem.
Wiesz Bruford jak trudno wymyślić opcję nauczenia społeczeństwa życia bez pieczywa?
Po prostu trzeba mu dać tłuste.
Ten, który przejdzie na dietę rozdzielną to:
- albo od urodzenia (ja do 31 r.ż., potem 13 lat DO)
- albo zdrowy/prawie zdrowy,
- albo młody.
Innym trzeba dać tłuste...

Bruford

Krystyna*Opty*

Cytat: Bruford w 2006-11-14, 10:34:07
Cytat: lekarka w 2006-11-14, 09:04:37
Innym trzeba dać tłuste...

...a potem rotować mleczne. :twisted:

Zawsze to o niebo lepsze niż rotowanie roślinnych...  :twisted:

Bruford

zawsze też można podłączyć się do prądu selektywnego po uprzednim zbadaniu sobie włosa i kropli krwi żywej :twisted:

Krystyna*Opty*

Cytat: Bruford w 2006-11-14, 12:13:39
zawsze też można podł&plusmn;czyć się do pr&plusmn;du selektywnego po uprzednim zbadaniu sobie włosa i kropli krwi żywej :twisted:

Grunt - to prunt... ( prąd)...  - cokolwiek to znaczy...  :wink:

P.S. A ja na DO nabyłam jakiejś awersji do badań wszelkich... ;)
(czyt. nic mnie nie boli, to i nie mam wystarczająco dużej motywacji do ich wykonania)   :?: :roll:

sabina

Cytat: Bruford w 2006-11-14, 12:13:39
zawsze też można podłączyć się do prądu selektywnego po uprzednim zbadaniu sobie włosa i kropli krwi żywej :twisted:

Ach Brufordzie pomyliłeś chyba zalecenia Dr-a JK - z "bardzo dobrą dietą LC" - dodaj jeszcze suplementację , anry, stewię i "bilans opwarcia" i wyjdzie Ci świetny "bilans zamknięcia" -  dieta "optymalna" :shock: :? :D

lekarka

Czy to pewna forma psychoterapii, którą przechodzisz rozmawiając z nami...?

Bruford

Cytat: lekarka w 2006-11-15, 19:53:36
Czy to pewna forma psychoterapii, którą przechodzisz rozmawiając z nami...?

Heh  :D , nie sądzę  :D

elmo

lekarka

Zawsze z radością wykonuj swoją robotę!
Inaczej idzie psu na budę.

Ewa

kodar

Mily Brufordzie nasmiewasz sie z naszej diety.Szkoda tylko,ze my nie mozemy smiac sie z tego jak Wy leczycie.Obcinanie ,wycinanie ,wstawiacie rozne niepotrzebne czesci  w nasze organizmy.Z tego powodu chcialo by sie krzyczec,opamietajcie sie przestancie nas okaleczac lub przedwczesnie wysylac  do krainy smierci. Nasza DIETA jest tak prosta,ze az smieszna.Lepiej jak sie smiejesz,bo ta ogromna  wiedze jaka posiadasz musialbys uznac za bezsensowna.Wtedy nie  byloby Tobie mily Brufordzie  juz nigdy do smiechu. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bruford

Cytat: kodar w 2006-11-23, 19:32:01
wstawiacie rozne niepotrzebne czesci  w nasze organizmy.

:twisted: Mein Gott , co Ci wstawiliśmy?

ps o co chodzi w tym poście?

kodar

Mein Gott ,Du hast schon  gut verstanden oder soll ich lieber  übersetzen.Verstandesschärfe ist zu akzeptiren nicht nur bei dir. :P :P :P :P :P :P :P

elmo

Ahhhh ,Brufcio się odnalazł  :D ,a ja mu tyle zadałam pytań ,a zero odpowiedzi  :? ,glownie chodzi mi o te medycyne nienaukowo-bezwiedzową  :D .Pozdrawiam Cię  :D

Bruford

Cytat: kodar w 2006-11-23, 20:22:08
Mein Gott

Deine ubersetzung ist uberflussig wie ein Kropf.Powstawiaj sobie kropki gdzie trzeba bo nie chce mi się niemieckiej klaw.instalować.

To co Ci wstawiliśmy?Jaką niepotrzebną część? Jakiś zamek błyskawiczny?

elmo