Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sz.Panie <bruford> i kontestatorzy ŻO

Zaczęty przez akselek, 2006-11-12, 15:04:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

elmo

hehehehehe ,ale sie usmialam razem z moja mlodsza corka,starsza w szkole, jak wroci to jej pokaze  :D .Corka stwierdzila ,ze smiesny ten filmik z elmo  :D
Dzieki  :D

toan

Cytat: elmo w 2006-11-24, 10:41:10
...ale sie usmialam ...

I właśnie o to mi chodziło :lol:, choć dziś żałoba narodowa :cry: . A Życie toczy się dalej...

kodar

Mily , lekarzu ,wy mi nic nie wstawiliscie i nie wstawicie!!!Po tym jak usunieto mi wyrostek robaczkowy znienawidzilam was i unikam jak diabel swieconej wody. :twisted:

SzymonNM100

Cytatbo nie chce mi się niemieckiej klaw.instalować.

Ein guter Rat: Du sollst etwa ü durch ue oder ä durch ae ersetzen. ;)

SzymonNM100

CytatMily , lekarzu ,wy mi nic nie wstawiliscie i nie wstawicie!!!Po tym jak usunieto mi wyrostek robaczkowy znienawidzilam was i unikam jak diabel swieconej wody. Twisted Evil

Ma się rozumieć, że dokonał tego Bruford nożem rzeźnickim ociekającym krwią niewinnych chrześcijańskich niemowląt obrzezanych potajemnie i bez woli rodziców na wzór starozakonny...

toan

Cytat: SzymonNM100 w 2006-11-24, 18:35:07
Ma się rozumieć, że dokonał tego Bruford nożem rzeźnickim ...

Nieprawda - skalpelem, ale długo i niefachowo :shock: I napletka nie mógł znaleźć  :?
Z resztą każdy może zobaczyć! (17min.) :wink: - http://video.google.pl/videoplay?docid=-3245046980782832257

SzymonNM100

CytatZ resztą każdy może zobaczyć! (17min.) Wink - http://video.google.pl/videoplay?docid=-3245046980782832257
Z cyklu: poruszający dokument
Rzeczywiście, standardowy zabieg. Całość stanowi sielski obrazek znoju młodego lekarza po studiach (oczywiście egzaminy za pieniądze), który niczym Siłaczka zmaga się z niedostatkiem sprzętu w małomiasteczkowych placówkach służby zdrowia...

toan

SzymonNM100

CytatAle, który to był Bruford? Laughing Laughing Laughing

Jak widać dzielni medycy, by uchronić się przed zdobyciem mołojeckiej sławy w programie Uwaga oraz na łamach znanego opiniotwórczego dziennika Fakt, przywdziali gustowne tuniki zwieńczone efektownym hełmem na cześć radzieckiej dominacji w kosmosie.
A więc pytanie Toana pozostaje wciąż aktualne...

elmo

Cytat: toan w 2006-11-24, 19:04:20
Ale, który to był Bruford? :lol: :lol: :lol:
Trzeba by bylo Bruforda zapytac ,ale z tego co widze , ostatnio nie jest skory do odpowiedzi  :lol:  :mrgreen:

a tak na marginesie...to ,tego sie nie da oglądać  :?

Ewa

Za to twój avatar da się ogladać, elmo. :)  Śladem Krystyny wszyscy zaczęli zmieniać avatary :). Szczerze mówiąc ja usiłowałam wkleić zdjęcie w tylko w post'cie  w temacie "Złota Ksiega" na jej uzytek, ale nie dało się.

To twoja córka? Nie buntowała się przed opublikowaniem? A moze to ty wpatrzona w komp?

elmo

hehehe ,jasne moja corka  :D .
To lepiej Ty Ewa sie przyznaj czy to naprawde Ty?  :D . Zobacz czy moj mail doszedl do Ciebie  :D

elmo

Ale w sumie to niezly pomysl z tymi zdjeciami  :) ,przynajmniej widzi sie rozmowcow i jest milej  :) Ewa ,ja sobie ciebie zupelnie inaczej wyobrazalam  :) ,ale wyobraznia moze platac figle ,az mi sie smiac chce  :) .no...nie  bede ci slodzic publicznie  :roll:

lekarka

Tomkiewicz

Cytat: lekarka w 2006-11-25, 20:34:17
Jak wkleić to foto?

W swoim profilu kliknij na "dane publiczne". Zaznacz "wyślę własny obrazek" , kliknij "przeglądaj" i znajdź w swoim komputerze odpowiednie zdjęcie jakie chcesz umieścić. O ile się nie myle, musi ono miec jakieś 100x100 pikseli, czyli około 10Mb, taka miniaturka. Jeśli masz czym zmniejszyć (jakiś programik do otwierania zdjęć) to zrób to. Jeśli nie, to daj znać :)

Marishka

elmo

a nuz ,Bruforda cos " naleci" i wklei swoją fotkę  :roll:  :D

kodar

Edyto, ja osobiscie  uwielbiam niespodzianki i dlatego to co zapakowane jest  dla mnie bardziej interesujace.Pa :lol: :lol: :lol: :lol:

elmo

Ale jeszcze bardziej zaskakujace jest to ,jak sie tą niespodziankę rozpakuje  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Bruford

Na filmie sekcjonowana jest uprzednia powłoka Bruforda.Jaźń została teleportowana do ciała przypadkowo napotkanego lekarza chirurga co pozwala mi na swobodne wszczepianie ludziom niepotrzebnych części np chipów oraz niepotrzebne obcinanie różnych rzeczy.Teraz już wiecie ,że jesteśmy wśród was.Zrozumiałe staje się przy okazji dlaczego nigdy nie wkleję tu swojego foto.

PS na temat operacji wyrostka robaczkowego Kodar :
1.Nienawiść jest wspaniała ,prawda? :twisted:
2.Należało odmówić zgody na usunięcie wyrostka
3.Nigdy,przenigdy nie korzystaj z pomocy lekarzy , to bardzo słuszne. :twisted:

elmo

Cytat: Bruford w 2006-11-26, 12:24:18
...Zrozumiałe staje się przy okazji dlaczego nigdy nie wkleję tu swojego foto.
A mozesz uchylic rąbka tajemnicy ,gdzie je wkleisz  :D ,na jakims innym forum  :D  :mrgreen: