Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Polska jest kobietą

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2006-12-19, 19:04:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

Bruford

Cytat: sabina w 2006-12-21, 09:37:45
Cytat: Bruford w 2006-12-21, 09:22:59
...można użyć do tego metod farmakologicznych tylko kobiety skazane są na "łychę" ginekologa.

Ale "łycha" mniej skutkuje ubocznie dla zdrowia, niż farmakolagia!.

Niestety to nieprawda.Radzę poczytać.Żródła dostępne w necie.

sabina

Cytat: Bruford w 2006-12-21, 09:39:36
.Radzę poczytać.Żródła dostępne w necie.

Dla mnie już ani "łycha", ani cała reszta nie jest potrzebna :(. Teraz muszę depilować górną wargę i bokobrody, ale lepiej mi bez tych huśtawek nastroju. A zakaz aborcji - to fikcja. Słowacja, Czechy, Niemcy, Skandynawia - blisko, a ceny niewygórowane. Szkoda tylko, że "bieda" się "mnoży" :!: :!: :!:, bo jej nie stać na wycieczkę :shock:. A ile kosztuje wychowanie dziecka - to za trudny dla "biedy" rachunek :(, zresztą jak się ma "trzy", to i czwarte, piąte... też jakoś przeżyje 8)

lutonn

Ciekawi mnie w ktorych zawodach kobiety zarabiaja mniej niz faceci, Bruford!! przyznaj sie ty zarabiasz wiecej od swoich kolezanek?. " Slyszalem jak kobiety sie zalily ze nie moga pracowac pod ziemia jako gornicy" no to trza zmienic natychmiast :lol: :mrgreen:

Bruford

Cytat: lutonn w 2006-12-21, 12:19:25
Ciekawi mnie w ktorych zawodach kobiety zarabiaja mniej niz faceci, Bruford!! przyznaj sie ty zarabiasz wiecej od swoich kolezanek?. " Slyszalem jak kobiety sie zalily ze nie moga pracowac pod ziemia jako gornicy" no to trza zmienic natychmiast :lol: :mrgreen:

heh , akurat dokladnie tyle samo. :D

lutonn

lutonn

Cytat: elmo w 2006-12-20, 15:08:54
Cytat: Jona w 2006-12-20, 13:52:58
Elmo
to ja tobie podaruje swoja róze   :D skopiuj  ja sobie i wklej jako avatar  - d o b r z e ?
a jak juz bedzie u ciebie  ja  sobie zmienie na inny  avatar ok?
czekam  na  działanie :)

Jono ,ja nie moge wkleic nic ,problemy techniczne ,Toan juz wyjasnil.  :D

elmo  8)
Ja tez bym wkleil swoj awatar , robilem sobie zdjecie kamerka internetowa i stwierdzilem ze jestem "bardzo ladny"  no coz wasza strata hehe  :lol: :mrgreen: 

lutonn

No wreszcie sie udalo wkleic ! noi jak?? :lol: :mrgreen:

Jona

No suuupeerr  , aż dech zapiera wypisz wymaluj Krawczyk ,ot niedowidze czy co :D

No to jeszcze trzeba pomóc Elmo - koniecznie
Webmaster jak wklic  jakis widoczek - zakaz  czy ja taka niekumata ?

Ewa

Lutonn, jaki ty przystojny!  :shock: :twisted:

lutonn

Ewa gdybys  mnie widziala przed wojna!!

lutonn

Ewa cos ty narobila gdzie twoj piekny awatar , tera go nie wkleisz :? :( :?: :mrgreen:

elmo

serwer forum nas blokuje ,wszystko przez Ciebie ty lutonnie!!!  :evil:  Po jakiego wała chciales tam podrzucic trojana  :evil: :mrgreen:

malgo35

Lutonn! Chciałabym Cię zobaczyć przed wojną  8) Elmo w końcu ma awatarek, też fajny.

lekarka

malgo35

Bardziej na czasie byłaby bombka?  :P

lekarka

Ewa

Cytat:     [size=18pt]Lutonn[/size]Ewa cos ty narobila gdzie twoj piekny awatar , tera go nie wkleisz
  Lutonn, to wszystko przez Elmo  :?  Myslałam, że jest niekumata i chcialam jej udowodnić, co potrafię. Teraz obie przechodzimy metamorfozy - to wynik kobiecego niezdecydowania  :mrgreen:

lutonn

No to masz babo placek! :lol: 8) :mrgreen:

Jona

Kobiety  sa dzielne i zdecydowane  na wszystko  :D

jak widac  :)

lutonn

Cytat: Ewa w 2006-12-22, 00:33:39
Cytat:     [size=18pt]Lutonn[/size]Ewa cos ty narobila gdzie twoj piekny awatar , tera go nie wkleisz
  Lutonn, to wszystko przez Elmo  :?  Myslałam, że jest niekumata i chcialam jej udowodnić, co potrafię. Teraz obie przechodzimy metamorfozy - to wynik kobiecego niezdecydowania  :mrgreen:
no niekumata to ona "jest" to faaktt :lol: :mrgreen: hehehe