Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

WITAMINA C.

Zaczęty przez MORGANO, 2006-12-26, 00:16:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2018-02-18, 12:11:20
Niestety, od osiemnastu lat nie kupiłem żadnej gazety z wyjątkiem tych, co o "szkodliwości" Doktora dowodziły, aby nie przepadło...  8)

A bo przerobią słowa i wyjdzie jak z "polskimi obozami"... :roll: :?

renia

Cytat: admin w 2018-02-18, 12:16:13
WiFi nie było? :roll:  :shock:  :?

Nie lubię internetu w smartfonie... :?

administ

A to nic nie szkodzi mnie... ;)

renia

A może szkodzi, tylko dopiero po pięciu latach będą objawy... 8) :wink:

administ

A to już dziesięć pięciolatek przeżyłem na tej "strasznej diecie" i sobie chwalę.  8)

renia

Ale na starość, to nie wiadomo jaki cholesterol będziesz miał... :roll: :?

administ

Można przewidzieć niski i cukier też...  :(  :?
To fatalne objawy rychłego zgonu niestety lub niedożywienia.  8)

Blackend

Ale przynajmniej normy prawidłowe. ;)

administ

Jak ktoś normami żyje, to najistotniejsze jest aby "w normie było"... ;)

madre

Cytat: admin w 2018-02-18, 14:00:30
A to już dziesięć pięciolatek przeżyłem na tej "strasznej diecie" i sobie chwalę.  8)
Niektórzy uważają, że najważniejsze, aby na starcie życia "wybrać" sobie właściwych rodziców. :lol:

Blackend

Ale teraz rodzice są tylko do prokreacji, bo resztę załatwia państwo wraz z Umiłowanym Przywódcą.  8)
Jak na razie, to większość sobie chwali.  8)

vvv

Cytat: renia w 2018-02-18, 12:17:33
Trzeba zaczekać, aż zrobią się popularne okulary co dają pozorny ekran 24'', wtedy do dopiero się będzie przez drogę przechodzić i samochody prowadzić.
:shock: :lol:

Blackend

Ale okulary są niewygodne.  :?
Lepiej wszczepić czipa, który poprzez połączenia nerwu wzrokowego będzie wyświetlał obraz na siatkówce, albo od razu sygnał pójdzie do mózgu.  8)

vvv

Jasne i można będzie wprost przemycać impuls głodu przy wyświetlaniu reklamy zdrowego żarcia.
:lol:

Blackend

Tak będzie.  8)
A jak sobie niektórzy poradzą żeby nie dać się zmanipulować np. kolejnej Dobrej Zmianie?  :?  8)
Tego nie wiem, ale historia uczy, że kolejne pokolenia potrafią sobie poradzić.  8)

vvv

Cytat: Blackend w 2018-02-18, 15:41:41
historia uczy, że kolejne pokolenia potrafią sobie poradzić.  8)
Z godnie z zasadą z chmurki widziały gały na co się porywają decydując się na wcielenie w danych czasach.
8) :wink:

renia

Cytat: vvv w 2018-02-18, 15:28:57
Cytat: renia w 2018-02-18, 12:17:33
Trzeba zaczekać, aż zrobią się popularne okulary co dają pozorny ekran 24'', wtedy do dopiero się będzie przez drogę przechodzić i samochody prowadzić.
:shock: :lol:

Dzięki z góry... 8)

Anulka177

Cytat: toan w 2007-03-22, 08:59:01
Cytat: elmo w 2006-12-27, 20:48:12
Toan ,tak się zastanawiam ,bo mam juz 900 postow ,czy jak się przekroczy 1000 ,to dostaje się moze jakis bon do hipermarketu?

Wracając do tematu: moja propozycja z tego wątku jest aktualna!
Dla osób które przekroczyły 1tys. postów na tym Forum - Czy wybraliście już coś z oferty nieczynnego chwilowo "hipermarkeru" "Żywienie Optymalne"? Jeśli tak, to wyślę ten prezent na wskazany adres, jeśli go podacie na toan@q4.pl :D.
Wszystkie koszty ponosi firma PAKT s.c. - łącznie z podatkiem od darowizny :lol: :lol: :lol:

Oferta jest ważna dla każdej osoby, która spełni warunki w przyszłości!.
Ta oferta jest wciąż aktualna?  :lol:

administ

Jasne, jasne, ale jutro, jutro... ;)

Blackend

:lol:
Tysiąc postów łatwo nabić, wystarczy się tylko uśmiechać. ;)