Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

WITAMINA D.

Zaczęty przez MORGANO, 2006-12-27, 00:24:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

To pewnie jakieś żółte raki... :roll: może jeszcze skośnookie... :shock: :lol:

Deoxys

Skośne oczy to ponoć od jedzenia ryżu się robią  :?

Deoxys

Poniżej 15 na dzień nie schodze

administ

Jak się ma niebieską grupę krwi, to tak można...  :wink: :mrgreen:

chill

Cytat: reniaMyślałam, że kacze, albo indycze, albo bycze... Laughing

:mrgreen: ide zrobić kawe :D

Deoxys

To samo miałem pisać :D

renia

Cytat: Deoxys w 2014-12-16, 16:15:17
Skośne oczy to ponoć od jedzenia ryżu się robią  :?

Dlatego go unikam... :lol: 8)

renia

Cytat: chill w 2014-12-16, 16:39:01
Cytat: reniaMyślałam, że kacze, albo indycze, albo bycze... Laughing

:mrgreen: ide zrobić kawe :D

...byczo, kaczo i indyczo... :lol: :mrgreen:

Gavroche

Cytat: Deoxys w 2014-12-16, 16:30:55
Połowa tej dawki idzie do kibelka, tak sobie gdybam :D
Mogę się mylić, ale zdrowa osoba nie ma możliwości tak się wyprać odżywczo, żeby codziennie taka ilość żółtek była potrzebna...
Mogę się jednak mylić, a nawet jeśli nie to przedawkowanie nabiału jest stosunkowo bezpieczne :D

Deoxys

7 żółtek na Smołowie nie chce wydać, nic nie zrobie  :D

Blackend

Cytat: Gavroche w 2014-12-16, 16:49:02
Mogę się mylić, ale zdrowa osoba nie ma możliwości tak się wyprać odżywczo, żeby codziennie taka ilość żółtek była potrzebna...
Mogę się jednak mylić, a nawet jeśli nie to przedawkowanie nabiału jest stosunkowo bezpieczne :D

Ja tez się nie znam, ale jak na samych żółtkach ze śmietanką jadę, to i tak samoistnie ochota na mięsne dania przychodzi. Organizm doskonale sam się reguluje.  :D

Gavroche

Cytat: Blackend w 2014-12-16, 17:30:08

Ja tez się nie znam, ale jak na samych żółtkach ze śmietanką jadę, to i tak samoistnie ochota na mięsne dania przychodzi. Organizm doskonale sam się reguluje.  :D
Tylko trzeba mu dać szansę.
Bywa, że opitolę 10 żółtek, ale następnego dnia mi się ich nie chce, a za to tłuste mięsa czy sery wskakują na tapetę.
Dzisiaj chodziły za mną pomidory, to zeżarłem (dosłownie) dwa duże ze śmietaną do obiadu i spokój na jakiś czas...

Blackend

administ

Cytat: Blackend w 2014-12-16, 17:30:08

Czerwona grupa krwi, jak nic!  :wink: :mrgreen:
I jakże tak, bez pieczystego można żyć...  :?  :D

MariuszM

:lol: co wychodzi,gdy zmiksuje sie niebieska z czerwona?

administ

Zielona grupa krwi...  :wink: :mrgreen:  :lol:

Zyon

Ech zamiast gadac o niedoborze i jak go zapelnic to wy jak zwykle o dupie maryny... :roll: Moze by tak dojesc glukonianu żelaza (ASCOFER) ??
Podobno to naturalny srodek, rosnie w Afryce na wysokich drzewach, trzeba zerwac troche i zjesc.

Bo nie wolno jesc chemii spozywczej, Adam mowi tak: Po prostu jest w cholerę chemii (spożywczej, farmaceutycznej) zaburzającej metabolizm człowieka.
Wiec tylko naturalne suplementy trzeba jesc.

Jasne? No.
Work Buy Consume Die

administ

To tę kawę jednak z sacharyną pić?  :shock:  :wink:  :lol:

administ

Cytat: Zyon w 2014-12-16, 18:09:22
Jasne? No.

Może niech kaszanki se Adaś poje, bo to żelastwo z porfiryną najlepsze jednak jest.  :wink: :mrgreen: