Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Wegetarianie kochają zwierzęta!!!,

Zaczęty przez sabina, 2007-01-06, 08:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ło matko, to nawet do ręki nie wezmę. ;)  :lol:

admin

https://www.msn.com/pl-pl/styl-zycia/moda-i-uroda/mama-w%C5%9Bcieka-si%C4%99-na-mnie-bo-nie-jem-mi%C4%99sa/ar-BB1d9yMh?ocid=msedgntp - odpowiem, a co mi tam.  8)
Drogie dziecko, jako były znawca tematu, odpowiemm tak: twoja matka jest w błędzie, gdyż tak zwane "mięso" jako padlina jest nic nie warte! Tylko zrównoważona dieta 5*wio (warzywa i owoce) połączona z formułą 4es (spróbuj spieprzyć sobie sama) jest jedynie słusznym wyborem dietetycznym.  :D
Bardzo pochwalam twoją postawę, oby więcej takich szlachetnych, empatycznych osobników było na świecie!

Gavroche

Dla 17 latka wysokowęglowodanówka laktoowowege raczej wystarczy.
Lepsze to niż zmuszanie się do jedzenia mięsa i stres z tym związany. 8)
Poje tak rok czy dwa i ciało samo krzyknie o rybę czy kuraka. ;-)

admin

A tego to nie wiem, bo się na tym nie znam.  8)

Gavroche

A to akurat wiem, ale nie jestem pewien. ;-)

admin

:lol:
Ale jak fajnie mam, gdy ogłosiłem, że się nie znam!  :shock:
Nikt pretensji do mnie nie ma!  :lol: :lol: :lol:
I wreszcie żadnych telefonów z oczekiwaniem "cudu" przez lte! ;)  8)

Blackend

To podaj publicznie swój nr, sprawdzimy na ile uwierzyli w Twoją amnezję. ;)

admin

:D
Aż taki ryzykant to ja nie jestem ... ;)
Ale jak tylko bedę w okolocy Katowic to oczywiście dam znać...  8)

Blackend

Super.  :D
Tutaj nie trzeba pamięci w zakresie biochemii ćwiczyć, ale za to można się w innych tematach wypowiadać do woli. ;)

Jarek

admin

Blackend

A sikorek też tu nie brakuje, jakby trzeba było wzrok wyostrzyć. ;)

admin

"... i rozdmuchuje piórka szukając gdzie jest dziurka..." ;)

Jarek

Sikorki zakneblowane, nic nie przychodzi do głowy :?

Blackend

Sikorki, to nie tylko dzióbek, czasami nawet lepiej nie widzieć. ;)

admin

Dziś parę razy dla rozrywki, prowokacyjnie wdałem sie w dyskusję na wege-fb, jakiegoś kolesia i muszę przyznać, że miło mnie te wegedzieciaki zaskoczyły - zero agresji, zero arogancji, nawet rzekłbym, że uszy po sobie... Zapomniałem tylko im napisać, że jedzenie grapefruita jest wykluczone z betablokerami, ale to młodode dzieciaki, więc raczej na serce leków nie biorą.  8)

admin

A zasadę "obniżania cholesterolu" przez naringinę grapefruitową wyjaśnił Doktor na jednym z wykładów, czy tekstów, ale szukać mi się nie chce, aby zalinkować, więc zainteresowani w googlu stosowna fraza i wyjdzie...  8) Pamiętać, że lepiej czytać .pdf-y niż "popularne artykuły". bo czasem włos na głowie się jeży (jeśli się go naturalnie posiada) jakie bzdury wypisują szczególnie w czasopismach dla kobiet!  :shock:

admin

Gavroche