Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

przywitanie

Zaczęty przez karola, 2007-01-09, 19:53:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Diogenes z Synopy

Cytat: Radzio w 2015-03-09, 10:27:32
Zaciekawiło mnie takie obfite przywitanie.
Z kim ono, jeśli łaska, było- ? :D
Radziu, między innymi z Tobą i wszystkimi użytkownikami. A szczególnie z cytowaną Karolą, która to sądząc po dacie posta, pozbyła się tych niedociągnięć i ma się dobrze.

Radzio

:D
Ach. W takim razie to było zwykłe niedopatrzenie z mojej strony. ;)

Gavroche

adampio

CytatFakt, że pomagałem sobie trochę 3-letnim pluskaniem  w basenie ( tak Adampio Smile 2-3 km )
Nareszcie ktos normalny  :lol: :lol: :lol:

Ja zaczalem jeszcze wioslowac na "singlu" i poki co czekam na otwarcie sezonu. :lol:

Diogenes z Synopy

Cytat: adampio w 2015-03-15, 07:46:36
CytatFakt, że pomagałem sobie trochę 3-letnim pluskaniem  w basenie ( tak Adampio Smile 2-3 km )
Nareszcie ktos normalny  :lol: :lol: :lol:

Ja zaczalem jeszcze wioslowac na "singlu" i poki co czekam na otwarcie sezonu. :lol:

normalny ?  Zależy jak kto patrzy :)   . pani w sklepie mięsnym  ( zanim zdążę się przywitać ),  na mój widok mówi  :  dla pana nic  nie ma -   ... dla niej jestem nienormalny :)    .  W innym sklepie  -   jak to ? !!   360 rodzajów wędlin,  a pan mówi ,  że nie ma tego co pan szuka ? :)

A ty chcesz mnie jeszcze  '' wyróżnić '' wśród ........  ?    optymalnych ? :)   

Ja mam  ponton desantowy  12 osobowy, więc już niedługo też powiosłuję - testując jego zdolności obronne.

A tymczasem pochłaniam prawie codziennie szklankę wody z chlorem .