Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojciechS

i zapomniałem buźki strzelić na końcu -  :wink: :lol: :lol: :lol:

Dasna

No tak , rozumiem całe dnie chodzę naćpana smalcem , w mordę nie wiedziałam , ze tak zaszkodzę społeczeństwu  :cry: :oops: Składam samokrytykę :(

WojciechS

:D - a obiecanie poprawy, że: "więcej tych narkotyków do ust ... "   :roll: :wink: :mrgreen:

Dasna

Ano zapomniałam , już się poprawiam, że tych obrzydłych jaj, smalcu , masła,sera, śmietany, kaszanki, pasztetowej do ust nie wezmę. :oops:
Będę żyła chlebem, margaryną , cukrem( w dużych ilościach, żeby wesprzeć przemysł cukrowniczy), bułkami , makaronami , ryżem . Dobrze , czy o czymś zapomniałam :mrgreen: :mrgreen:

Blackend

Cytat: Dasna w 2011-07-22, 15:41:40
Będę żyła chlebem, margaryną , cukrem( w dużych ilościach, żeby wesprzeć przemysł cukrowniczy), bułkami , makaronami , ryżem . Dobrze , czy o czymś zapomniałam :mrgreen: :mrgreen:

O'k koleżanko, a teraz możecie sie juz obudzić ;)

Dasna

Blackend

renia

Cytat: Dasna w 2011-07-22, 14:58:32
Cytat: renia w 2011-07-22, 14:15:56
Nie :shock:. Ja tylko widzę takie puszyste, małe, białe z ogonkami... :lol: :wink:
No, to wszystko tłuszczowe delirium tremens :lol: :lol: :lol:

:shock: A czy są jakieś zakłady odwykowe od tego delirium tłuszczens? :roll: :mrgreen:

renia

Cytat: Blackend w 2011-07-22, 15:54:48

O'k koleżanko, a teraz możecie sie juz obudzić ;)

Z takich słodkich snów?  :(

Dasna

Cytat: renia w 2011-07-22, 16:30:23
Cytat: Dasna w 2011-07-22, 14:58:32
Cytat: renia w 2011-07-22, 14:15:56
Nie :shock:. Ja tylko widzę takie puszyste, małe, białe z ogonkami... :lol: :wink:
No, to wszystko tłuszczowe delirium tremens :lol: :lol: :lol:

:shock: A czy są jakieś zakłady odwykowe od tego delirium tłuszczens? :roll: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak , piekarnie i cukiernie :lol:

WojciechS

Dobrze , czy o czymś zapomniałam

A gdzie do tego 5*wio?  :shock: :evil:
Codziennych 5 porcji wody, fruktozy, metali ciężkich, neogenów i dioksyn, czyli warzyw i owoców, jest niezbędna dla zachowania dobrego samopoczucia naukowców!  :wink: :mrgreen:

Dasna

Ja już mój limit samokrytyki wyczerpałam. smalec rzucił mi się na mózg :mrgreen:

renia

Dobrze, że miał na co. Z facetami jest gorzej... (tak jak w "Ciekawostkach"... :mrgreen:)

WojciechS

Oj bo zdechnę...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
W mordkę sterty igieł...  :D

Dasna

Cytat: WojciechS w 2011-07-22, 18:29:59
Oj bo zdechnę...  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
W mordkę sterty igieł...  :D

:mrgreen:

renia

Chyba zgłoszę Was do obrońców praw zwierząt...w mor... tfu, w imieniu jeża... :mrgreen:

renia

Brak dowodów, ale leki zapisują... :?

http://www.faktymedyczne.pl/aktualnosci,list,345.html?gclid=CMqokJjblasCFYkXzQodETn4uw

"Obecnie dr Arguedas pracuje nad oddzielnym systematycznym przeglądem dla grup pacjentów chorych na cukrzycę oraz z chorobą nerek, w którym bada wpływ obniżenia docelowych wartości ciśnienia tętniczego poniżej 130/80 mmHg na śmiertelność i powikłania zdrowotne w porównaniu z wartościami standardowymi."

Nie powinni oni robić badań najpierw na zwierzętach?

WojciechS

Nie, bo obrońcy praw zwierząt na to nie pozwalają!  :D