Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

http://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/ma-74-lata-i-wygl%c4%85da-bosko-nie-choruje-i-ma-o-20-lat-m%c5%82odszego-faceta-zdradza-sw%c3%b3j-sekret/ar-BBtCLD4?ocid=spartanntp - proszę bardzo!  :D
Jaka wspaniała kobieta i oby swoim przykładem zachęciła jak najwięcej tych obżartuchów na taki zdrowy sposób konsumpcji...  8)

renia

Optymalne w jej wieku dużo młodziej i zdrowiej wyglądają.I mają wiek biologiczny przynajmniej o kilkanascie lat niższy (potwierdzone badaniami naukowymi) he  :P

Jarek

Cytat: renia w 2016-05-31, 11:30:00
Optymalne w jej wieku dużo młodziej i zdrowiej wyglądają.I mają wiek biologiczny przynajmniej o kilkanascie lat niższy (potwierdzone badaniami naukowymi) he  :P
Nie znam ,i nie miałem okazji zobaczyć . :lol:

Blackend

No właśnie ja też nie znam i nie miałem okazji poznać.  :lol:

renia

Badania na Optymalnych robione na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu tak wykazały. Ci z długoletnim optymalnym stażem (kilkunastoletnim najczęściej) miały wiek biologiczny na ogół o kilkanaście lat niższy, niż na to wskazuje metryka. Przy krótszym stażu te różnice były dużo mniejsze.
A wiek biologiczny jest znacznie ważniejszy niż ten zapisany w akcie urodzenia.
Znajoma ma 17 lat "odpisane" od metryki... :D i to widać, słychać i czuć... :P :lol:

Blackend

Jarek

Cytat: renia w 2016-05-31, 18:43:31
Badania na Optymalnych robione na Uniwersytecie Medycznym w Poznaniu tak wykazały. Ci z długoletnim optymalnym stażem (kilkunastoletnim najczęściej) miały wiek biologiczny na ogół o kilkanaście lat niższy, niż na to wskazuje metryka. Przy krótszym stażu te różnice były dużo mniejsze.
A wiek biologiczny jest znacznie ważniejszy niż ten zapisany w akcie urodzenia.
Znajoma ma 17 lat "odpisane" od metryki... :D i to widać, słychać i czuć... :P :lol:
Pokaż ją to porownamy

renia

Chciałbyś... :P :lol:

administ

Diogenes z Synopy

renia

A co? Książę ma ochotę na gołąbki? 8) :lol:

Statystyki nie potwierdzają tego, że większa kwota przeznaczona na służbę zdrowia
poprawia zdrowotność narodu... :roll: Będzie więcej badań "profilaktycznych" i więcej serwowania leków... :?

Diogenes z Synopy

Jest spora kasta żyjąca bardzo dobrze z tego. Każdy chce żyć. Na różnym poziomie.

renia

Ale nie można żyć z oszustwa i zabijania... :roll:

Gavroche

Ależ można, tylko chyba nie powinno się? ;)

administ

Cytat: renia w 2016-06-10, 10:27:20
Ale nie można żyć z oszustwa i zabijania... :roll:

Ale w ten sposób się najwięcej zarabia przecież, to jakże tak "nie można"!  :shock: ;)

renia

Większość z nich działa w dobrej wierze... :roll:

administ

Jasne, 500+ też miało być na dzieci, a nie na rozechlanie proletariatu.   8)

renia

Wolny k-raj... 8) :lol: Powinni w każdym domu policjanta postawić i niech pilnuje porządku... :evil: 8)

Diogenes z Synopy

patologia społeczna  była i będzie.

administ

Demokratyczne państwo prawa i sprawiedliwości dzięki patologii się zbuduje!  8)
Tylko co potem?  :shock:
A wiem - € po 40gr... ;)  :lol: