Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Może że wszystko i wszyscy dzięki "dobrej zmianie" schodzi na psy... ;)  :lol:

vvv

Każdy ze wszystkiego wybiera swoje "wszystko" - co chce postrzegać.
8)

renia

Cytat: admin w 2018-01-24, 18:59:45
Może że wszystko i wszyscy dzięki "dobrej zmianie" schodzi na psy... ;)  :lol:

Właśnie. Wcześniej wszystko było cacy, a teraz tylko psy i rumaki różnej maści... :? :lol:

administ

Cytat: vvv w 2018-01-24, 19:06:37
8)

Jasne, beneficjenci szczególnie, jak "się należy"...   :shock:
Szkoda jednak tych co to fundują i zdają sobie z tego sprawę, bo tych co sobie z tego sprawy nie zdają, to nawet nie żal, bo żadnej różnicy między nimi, a beneficjentami dla przykładu programu "pięć set"...  :lol:

Blackend

Bo "ignorancja jest łaską". ;)

Radomiak

A bezmyślność jeszcze większą. 8)

Jarek

Dlatego jest 50% i 500+ :lol:

Blackend

Jasne, nie ma to jak bachory za pieniądze płodzić.  8)

vvv

zmiana tematu ...

https://img4.dmty.pl//uploads/201709/1504514397_gfzzie_600.jpg
(https://img4.dmty.pl//uploads/201709/1504514397_gfzzie_600.jpg)

:roll: :mrgreen:

administ

:lol:
Ale Coca-Cola, jak "dobra zmiana", jest tylko "coca" z nazwy, a do tego ma jeszcze tylko zero kalorii... ;)

Radomiak

Za to świetny penetrator! :wink:

Anulka177

A nawet jak ma cukier, to po to są te tabletki, by cukier zbijać do odpowiedniego poziomu.

vvv

Cytat: admin w 2018-01-24, 20:05:48
Ale Coca-Cola
Ale_e_e_e ... PROZAC to PROZAC, żeby sumienie nie bolało.
:shock: :mrgreen:

administ

:lol:
Przepraszam, ale jedyne co mi się w oczy rzuciło to ten płyn szlachetny i "śmieciowe jedzenie", choć spragniony i głodny nie jestem... ;)

vvv

Cytat: vvv w 2018-01-24, 19:06:37
8)
CBDOkazania.
:idea: :wink:

madre

administ

To nic śmiesznego, bo na tej zasadzie fanatycy co mają jedyną receptę na zdrowie i życie (np. DO, czy wege, czy inne duperele typu "złe tłuszcze", "złe węglowodany", suplementacje, detoksy, testy buraczane, cieciorki...) chcą cały Świat temu podporządkować!  :shock:
Takie postępowanie powinno być tępione z pełną surowością, bo nikt mi nie będzie gadał, albo co gorsza nakazywał, jak mam żyć albo co mam sobie zjeść na śniadanie, obiad i kolację.  :D
Dlatego fanatyków wszelkiej maści trzeba unikać jak ognia, albowiem "mając receptę na całe zło" więcej szkody niż pożytku czynią... 8)

Blackend

A ja grzecznie zjadam co mi pod nos podtykają - ale tylko w domu. ;)

administ

I tak jest dobrze... ;)

Radomiak

Cytat: admin w 2018-01-25, 09:00:53
To nic śmiesznego, bo na tej zasadzie fanatycy co mają jedyną receptę na zdrowie i życie (np. DO, czy wege, czy inne duperele typu "złe tłuszcze", "złe węglowodany", suplementacje, detoksy, testy buraczane, cieciorki...) chcą cały Świat temu podporządkować!  :shock:
Takie postępowanie powinno być tępione z pełną surowością, bo nikt mi nie będzie gadał, albo co gorsza nakazywał, jak mam żyć albo co mam sobie zjeść na śniadanie, obiad i kolację.  :D
Dlatego fanatyków wszelkiej maści trzeba unikać jak ognia, albowiem "mając receptę na całe zło" więcej szkody niż pożytku czynią... 8)
To z miłości bliźniego,...do siebie samego. :lol: :lol: