Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Cytat: Blackend w 2019-03-20, 14:17:01
A tam LGBT.  :lol:

Normalnie nawet monitor komputera potraficie zobrzydzić ...

http://www.logotypes101.com/logos/683/0B8ABCF5C1E8A58CEBD9CC26E453DABC/LG120.png
(http://www.logotypes101.com/logos/683/0B8ABCF5C1E8A58CEBD9CC26E453DABC/LG120.png)

:shock:

Blackend

administ

renia

Dobrze, że jeszcze Doktora Kwaśniewskiego na tej liście nie zamieścili... :roll:
Media "wiarygodne", więc co tutaj pisać? 8)

administ

Cytat: renia w 2019-03-30, 11:04:34
Dobrze, że jeszcze Doktora Kwaśniewskiego na tej liście nie zamieścili... :roll:
Media "wiarygodne", więc co tutaj pisać? 8)

Żałujesz? :roll:  :lol:
Niestety najnowsze badania naukowe wskazują, że zarówno wysokowęglowodanowa, jak i wysokotłuszczowa diety Doktora Kwaśniewskiego są super.  8)
Nawet w wikipediii już Doktora wychwalają!  :lol: :lol: :lol:

renia

Czego niby żałuję? Że Doktora Kwaśniewskiego nie wymienili?
Przecież napisałam...

Cytat: renia w 2019-03-30, 11:04:34
....

administ

No jak czego?  :shock:
DARMOWEJ reklamy! ;)

Trzainacy

Naprawdę potrzebujesz reklamy?

Trzainacy

Przed tym łysym fajna piłka:) Oczy nie te i nie mogę zobaczyć czyje są podpisy na piłce:(

administ

Cytat: Trzainacy w 2019-03-30, 12:32:48
Naprawdę potrzebujesz reklamy?

Nie, ale to tak z przekory. ;)

vvv

Cytat: admin w 2019-03-30, 11:29:43
są super.  8)

Jak odwrotne badania tak twierdzą to znaczy, że i tak chemia zrobi swoje.
Coś w stylu, że nie należy wierzyć w doniesienia dopóki nie zostaną oficjalnie zdementowane.
Tylko na opak.
:shock: :wink:

administ

:lol:
To zaczyna być niepokojące, jak oficjalni oficjalnie, a nie że jakiś "znachor" ma rację. ;)

renia

Mnie ostra krytyka Diety Optymalnej (11 lat temu) właśnie przyciągnęła do niej, było to podejrzane, żeby aż tak atakować "zwykłą dietę". Szkoda by było profesorom czasu i energii, gdyby to nie było nic takiego... :roll: Wegetarian i wegan nie atakują, bo nie widzą w tym zagrożenia dla swojej profesji... :roll:

administ

Właśnie!  :?
Teraz dwa jajca zalecają i to nie na tydzień, jak dawniej!  :(

renia

Pewnie sklerozę od tych jaj dostali i takie bzdury wypisują... :? :wink:

Blackend

I to zaczyna być niepokojące. Dzisiaj byłem w Biedronce i jajka oraz mięsiwa wszelakie mocno przebrane, a warzyw i owoców pełne półki.  :?
Już nie mówię o tym darczyńcy kurduplu, któremu zawdzięczam coraz wyższe rachunki przy kasie. Za chwilę 200 stówy to będzie tyle co splunąć, a w koszyku pusto.  :? 8)

vvv

W Lidlu 30 jaj 10zł, a zwykła cebula po 4zł za kg - rachunek jest prosty.
8)

RafałS

Cebulisz?  :|

Blackend

Za dziesięć jajek wychodzi ponad dwa kilo cebuli, ten wynik broni się sam. ;)