Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Ależ inflacja właśnie to im zapewnia. Taki wyrabunek inflacyjny zawsze powoduje wejście "inwestorów" z zewnątrz i zatrudnienie biedy inflacyjnej.

Blackend

Zobaczymy w jakim kierunku to pójdzie.
Jeszcze chcą testować ślad węglowy taki jak emisje CO2 dla firm, tylko że na każdą osobę fizyczną.

Inflacja jest super do kradzieży, ponieważ ludziska kompletnie tego nie kumają, ale problem jest jak wymknie się spod kontroli i wtedy zaczynają już tracić bogaci.

RafałS

Przegną - tracą. Stąd całe kombinowanie krok po kroczku tej całej korpo-cyfrowej-komuny...

Blackend

Dokładnie.  8)

admin

https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/wiemy-co-powoduje-raka/ar-AA18ldBe?ocid=msedgntp&cvid=1bd77397ecbc4d79a2e9c70466853688&ei=50 - nie wiedzą, że nie wiedzą i tyle. Nie jest to takie proste jak się niektórym wydaje, ale ponoć wystąpiła "pandemia" raków poszczepiennych i onkolodzy są "przerażeni".

renia

Onkolodzy są przerażeni, czy chorzy pacjenci... :roll:

admin

A tego to nie wiem, ale po pozytywnej diagnozie raczej się pierdla solidnego dostaje ...  8)

renia

Cytat: admin w 2023-03-08, 12:56:28
A tego to nie wiem, ale po pozytywnej diagnozie raczej się pierdla solidnego dostaje ...  8)

Sama diagnoza może zabić, a jeśli nie, to chemia pomoże... 8)

renia

Cytat: admin w 2023-03-08, 13:00:36
https://www.msn.com/pl-pl/zdrowie/nasze-zdrowie/pierwsza-taka-operacja-w-polsce-17-latka-wa%C5%BCy%C5%82a-135-kg/ar-AA18mpRc?ocid=msedgntp&cvid=66811e6cff6340efe2bd5348a69bf8d3&ei=28 - jo-jo po resekcji żołądka...  8)

Nasza była pracownica czeka na operację serca i żołądka (zmniejszenie), a ma 30 lat... Jadła głównie bułki i  pączki w dużych ilościach, po 2 czekolady na raz. Ja jej mówiłam, o Diecie Optymalnej, ale to ją nie interesowało... :?

admin

Świetnie - "procedura medyczna" radzi sobie w takich przypadkach znakomicie.

renia

Cytat: admin w 2023-03-08, 13:16:40
Świetnie - "procedura medyczna" radzi sobie w takich przypadkach znakomicie.

Niestety... :? Znam faceta, który w ogóle nie ma żołądka (miał jakoś zawiązany i zasuszony) przez zabieg, aby schudnąć. I co? I nic. Dalej jest gruby... :? :lol:

admin

Najważniejsze, że "operacja się udała..." ;)

admin

renia

Cytat: admin w 2023-03-08, 14:31:20
Najważniejsze, że "operacja się udała..." ;)

Właśnie... 8)

Blackend

Cytat: admin w 2023-03-08, 14:32:25
Wszystkim jak leci i pewnie antywirusem M$ też... ;)

:lol:

renia

Brak słów... :? :lol:  Znowu w Chinach "nowość", może z laboratorium w Wuhan... ;-)