Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

"Mi link się nie otwiera"... :lol:

RafałS

Cytat: renia w 2023-04-29, 06:46:02
Trza np. z zagranicy  :wink: wchodzić bo tam mają blokadę z PL. Jakaś szopka niby abw itd... 8)

admin

Cytat: renia w 2023-04-29, 06:46:02

A mi się otwiera!
?Unia Europejska wzięła kosztowny rozwód z Miltonem Friedmanem, który twierdził, że firmy powinny przede wszystkim generować zysk?  - brzmi groźnie, bo "fit55" ma być wprowadzony i tyle...  :?

Jarek

8)
W tym programie jest tez tworzenie rzadow idiotami - odwrocenie uwagi od  rzeczywistosci...

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-04-29, 11:13:04
8)
W tym programie jest tez tworzenie rzadow idiotami - odwrocenie uwagi od  rzeczywistosci...
Nieodłączne - dla głupich narodków, żeby miały wytłumaczenie ciągłych "sukcesów". 8)

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-04-29, 11:33:20
https://polskiobserwator.de/aktualnosci/w-tych-krajach-placi-sie-najwiecej-podatkow-na-podium-niemcy/
Tylko Belgowie , ale i tak byłem pewny że Niemcy
Chyba słabo im wyszło to pocieszenie dla polinoluda. 8)

RafałS

Rzeczywistość równoległa. :?
To lepiej chyba w Pradze sobie wyszli - przynajmniej sensowniejsze postulaty antyrządowo - antywojenne.
W PL do wyborów lepiej nie zamieszkować, lepiej po wyborach bo na razie to poliniarstwo powinno głaskać elektorata (no chyba że dostaną inne wytyczne z UpadłoStanu).

Jarek

A bo tutaj od lat finansowana jest sztuczna  wolność której wszyscy mają dość. Za raz będą strajki DB -  utrudniać normalne życie ich ulubiene ...

RafałS

Podstawa $rockefellerki & $rothschilderki i ich piramidki NOS :mrgreen: (Novus Ordo Seclorum).

Jarek

:lol:
Wazne, ze piszac "tłuste zycie" byliscie juz na czasie z anomaliami... :lol:

Jarek

Blackend

admin

RafałS

Szwajcaria obecna to szopka najbogatszych international. 8)

A kolei "my" domagamy się wiekszego zaangażowania największego członka NATO - USA, na granicy Rosja/Alaska. W końcu nie przystoi żeby tacy śmiertelni  :wink: wrogowie graniczyli sobie tak nadzwyczaj spokojnie. Nieprawdaż? 8)

Jarek

Tam za mało ludków do robienia w móżdżkach kuku  :lol: