Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Zaraz go pegasusem potraktują, aby jeszcze więcej haków na niego mieć, jak nie chce inwigilacji z tik-toka.  8)

Blackend

Polityka to bagno i ta to dopiero ryje beret. ;)

renia

Aż antenka się przepala... 8) :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2023-05-10, 08:52:42
Zaraz go pegasusem potraktują, aby jeszcze więcej haków na niego mieć, jak nie chce inwigilacji z tik-toka.  8)
Spokojnie - ponoć  chroniony przez  liczaacych się bogoli Oni też  maja swoich ludzi Dać mu szansę, nie mamy nic do stracenia Sama ustawa podatkowa uproszczona z 400 stron do 100 stron jest dla mnie logicznym dzialaniem i do zrobienia, bo facet sie zna na tym ,a nie  jakieś obiecanki Tuskowate.. 

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-05-10, 10:00:49
Spokojnie - ponoć  chroniony przez  liczaacych się bogoli Oni też  maja swoich ludzi Dać mu szansę, nie mamy nic do stracenia Sama ustawa podatkowa uproszczona z 400 stron do 100 stron jest dla mnie logicznym dzialaniem i do zrobienia, bo facet sie zna na tym ,a nie  jakieś obiecanki Tuskowate.. 
Pis B / ślepa uliczka. Przed wyborami nie takie bajki. Tak jak tusek też "zwalniał" urzędników, "zmniejszał" podatki - przed wyborami. :wink:

RafałS

Jarek

Cytat: RafałS w 2023-05-10, 14:16:17
Cytat: Jarek w 2023-05-10, 10:00:49
Pis B / ślepa uliczka. Przed wyborami nie takie bajki. Tak jak tusek też "zwalniał" urzędników, "zmniejszał" podatki - przed wyborami. :wink:
,zglosuje na niego żeby sprawdzić siebie i jego

RafałS

Coś Ty? Na morawieckiego głosuj.  :wink: 8)

Jarek

Jarek

Moze uzyskaja 15% poparcia, i beda mieli mozliwosc blokowania patologicznych ustaw  KaczoTuskowych :wink:

admin

Ale w polityce po 1989r. siedzą w większości pociotki komunistów, co się na komunie uwłaszczyli - wszyscy są do wymiany. 8)

Jarek

Cytat: admin w 2023-05-10, 15:06:34
Ale w polityce po 1989r. siedzą w większości pociotki komunistów, co się na komunie uwłaszczyli - wszyscy są do wymiany. 8)
Tusk 67 lat - czego on szuka w tej polityce. Kaczor 74 lata :lol ludzie nie moga sie doczekac zasłuzonej emerytury , a te chore pasozyty, chca dalej wszystkich uszczesliwiac...

RafałS

mętcen po rozmowach z marnowieckim. Na szczęście do wyborów daleko. Jak nie dojdzie nikt spoza układu (morawiecki w gratisie od banko korpo) i znów nie będzie nikogo za moim interesem to pozostanie mi zwyczajowo zagłosować na siebie. Ale wtedy układowi będą mieli łatwiejsze zadanie, dlatego póki co głosuję na marnowieckiego.  :wink: 8)

renia

Ale będzie kontrolował nasze menu i mówił co możemy jeść... :lol: Byleby tych danych nie przesyłał do lekarza, bo nam zabroni tyle żółtek jeść... :? :lol:
Ale ciekawostka fajna i może okazać się całkiem przydatna... :roll:

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-05-10, 19:25:24
https://cyfrowa.rp.pl/technologie/art38453931-to-koniec-smartfonow-projektant-iphonow-stworzyl-przelomowe-urzadzenie
Dla wzroku może lepsze...
:lol:
Po co "pytać chatbota o napisanie maila", jak mogłaby to zrobić IT korpo z automatu i potem przysłać gotową odpowiedź itd, itp. A ja bym sobie w tym czasie charował na atrapę inteligencji np. :wink:

Blackend

Cytat: Jarek w 2023-05-10, 19:25:24
https://cyfrowa.rp.pl/technologie/art38453931-to-koniec-smartfonow-projektant-iphonow-stworzyl-przelomowe-urzadzenie
Dla wzroku może lepsze...

Jeżeli komunikacja będzie tylko głosowa, to do pociągu nawet siłą mnie nie zaciągną. ;)

Jarek

Spokojnie - strefę ciszy zostawia, byle zawsze był wybór... :lol: