Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jak dobrze media się rozwiną, to i wmówią kolejną "pandemię" .  8)

RafałS

"Przekuć na lemiesze" - tak w piśmie stoi, panie rydzyk. Prawie sprawiedliwi potrafią ludzi z pamiątek rodzinnych okraść jak stwierdzą zabytek. Ale relikwie zbrojne/przekupstwo przedwyborcze dla rydzyka - jak najbardziej.

admin

:D
Ciekawe jak enea rozpisze koszty do faktur za prąd?
Bo to faktura "za prąd" już dawno nie zawiera kwoty za zużyty prąd tylko z 10 dodatkowych pozycji, aby łatwiej malwersacje było ukryć.

Blackend

Rachunek za prąd jest praktycznie nie do rozczytania.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2023-07-12, 08:31:09
:D
Ciekawe jak enea rozpisze koszty do faktur za prąd?
Bo to faktura "za prąd" już dawno nie zawiera kwoty za zużyty prąd tylko z 10 dodatkowych pozycji, aby łatwiej malwersacje było ukryć.
Jakoś tak?:
-$rockefellerskie ...
-morawieckie ...
-rydzykowe ...
-sasinowe ...
-kaczorkowe ...
- etc x 200 ...
-c.d.n.
:mrgreen:

admin

:lol:
Coś w tym stylu...  :(

RafałS

Cytat: Jarek w 2023-07-18, 10:00:02
https://www.wnp.pl/finanse/handelsblatt-polska-wyrasta-na-nowa-potege-gospodarcza-europy,732231.html
Proszę bardzo. :lol: Prezesowi chwała... :lol:
Takiej rozwałki tu dawno nie widzieli. Dopomogą nam w trzymaniu kursu, aż do dna (poniżej?).  :mrgreen:

renia

Cytat: Jarek w 2023-07-18, 09:53:56
https://turystyka.wp.pl/niemcy-kusza-polakow-najbardziej-popularny-jeden-region-6920589742914496a
Bawaria jest piękna,  ale bez knebli... :lol:

Jeżdżą raczej ci, którzy mają tam rodzinę... Sporo Polaków, którzy pojechali tam "tylko" popracować i zarobić, zostali na stałe. Bo to już tam dzieci i wnuki ich są... :roll:

Jarek

Po bawarsku - po niemiecku mozna się z nimi dogadać, bo rozumieją Ja z nimi po szwebsku jadę,  żeby nie być gorszy... :lol:

admin

Cytat: renia w 2023-07-18, 10:50:01
https://turystyka.wp.pl/niemcy-kusza-polakow-najbardziej-popularny-jeden-region-6920589742914496a

Jeżdżą raczej ci, którzy mają tam rodzinę... Sporo Polaków, którzy pojechali tam "tylko" popracować i zarobić, zostali na stałe. Bo to już tam dzieci i wnuki ich są... :roll:

Bez jaj, teraz się tam jeździ na golonko po bawarsku, świńską pieczeń i Riesling!  :D
Rieslingi  (jako abstynent) polecam - fantastyczne wina pod świńskie mięso, choć niektórzy twierdzą, że "tylko do drobiu" ...  8)
Ale ja zawsze wolę wyjść na "Janusza" niż "konesera"... ;)

Jarek

Znajomi mało widzieli Bawarii, a mieszkaja tutaj ponad  30 lat.  Wolą pracowaćw w soboty, i  w domach siedzieć ... U Niemca się tyra,  a nie zwiedza itp, czas wolny telewizor  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2023-07-18, 11:24:09
Cytat: renia w 2023-07-18, 10:50:01

Bez jaj, teraz się tam jeździ na golonko po bawarsku, świńską pieczeń i Riesling!  :D
Rieslingi  (jako abstynent) polecam - fantastyczne wina pod świńskie mięso, choć niektórzy twierdzą, że "tylko do drobiu" ...  8)
Ale ja zawsze wolę wyjść na "Janusza" niż "konesera"... ;)
Reisling pychotka Ogólnie Niemieckie wina są już uważane na  równi z Włoskimi jeśli chodzi o średnią półkę

admin

Jako nałogowy abstynent pijałem namiętnie małe sekty - wytrawne i półwytrawne! Pychota...  :D

RafałS

Cytat: admin w 2023-07-18, 16:02:06
Jako nałogowy abstynent pijałem namiętnie małe sekty - wytrawne i półwytrawne! Pychota...  :D
Sekt spoco, ale podrożyli. :|

admin

8)
Lepsza mała flaszka wina musującego niż chlanie piwska, ale to moje prywatne zdanie, z którym naturalnie nie trzeba się zgadzać.  :D