Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Niemieckie pomysły Efekty  wieloletniego  propagowania tego całego syfu ekologicznego  8)

admin

Ale to w imię zbożnej "zeroemisyjności", więc nikt się nie będzie buntował. ;)

Jarek

Ale ja sie juz buntuje :lol:

RafałS

Do wspomnianego wachlarza dobrze byłoby dodać lektyki (dla wybrednych), ryksze, i taczki (transport towarowy). Zimą oczywiście sanie. :mrgreen:

Jarek

Hulajnogi na zmimowkach -zeby nie zapomnieli - w trosce o nasze bezpieczenstwo

admin

Gdzieś czytałem parę dni temu, że "eksperci" od opon chcą, aby co roku wymieniać opony w UE, bo przemysł oponiarski ledwie zipie.  8)

Jarek

Tez czytałem. :? Nie wiadomo czy tylko strasza, czy maja w plan. Totalne ogłupienie od momentu jak wprowadzili swirusa... :lol:

admin

Im głupszy pomysł tym większe prawdopodobieństwo, że go junia wprowadzi!  :shock:  :?

admin

A! Już "pompy ciepła" są nie "teges" dla klimatu!  :shock:  :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2023-08-26, 12:38:43
A! Już "pompy ciepła" są nie "teges" dla klimatu!  :shock:  :lol:
:lol:
Tylko cosezonowa wymiana systemów grzewczych jest pro-klimatyczna. Klimat dla bogatych... :mrgreen:

Jarek

W niemieckiej unii wszystko mozliwe :wink:

Blackend

"Jedzenie jajek zapobiega chorobom układu krążenia i poprawia nastrój."  :shock: :lol:
Pamiętam jak 30 wybitnych polskich uczonych z profesorem Religą na czele straszyli jajkami i zaleceniami Doktora Kwaśniewskiego.  8)
Niech im tam ziemia... ale tyle ile zła i szkód narobili, to już tego nikt nie odwróci.

admin

A co tu odwracać?
I tak o Diecie Optymalnej już prawie nikt nie słyszał, ale za to na "ketodietę" - czyli zalecenia Doktora - pół narodu zaś chce przejść.  :lol: :lol: :lol:

renia

Cytat: admin w 2023-08-29, 09:05:52
A co tu odwracać?
I tak o Diecie Optymalnej już prawie nikt nie słyszał, ale za to na "ketodietę" - czyli zalecenia Doktora - pół narodu zaś chce przejść.  :lol: :lol: :lol:

Tak myślałam i pisałam, że będą wprowadzać Dietę Optymalną z pominięciem jej Twórcy Doktora Kwaśniewskiego i pod inną nazwą. Wtedy nie muszą przepraszać, bo to bardzo boli... :?

admin

8)
Po to jest proporcja, aby jasno było widać, co to za model odżywiania, nawet jak mąkę się "mąką" zastąpi.  :lol: