Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2023-09-12, 20:35:23
A to następnym razem zaproponuj jej: z nowości dilerskich - Brenzavvy (beksagliflozyna), doustny inhibitor kotransportera sodowo-glukozowego typu 2 (SGLT2) - świetnie podnosi cukier w moczu - ponoć nawet poza 500mg% - jak nie zapomnę to powiem o tym w czwartek w tvpl1. A do tego świetnie odchudza, i to szybko, więc zaraz wagę zgubi. Pewnie o GLP1 wie, ale ten brenzavvy - to świeżynka.  :lol:

Czyli nowy filmik będzie z Tobą w roli głównej... :D

admin

8)
Zaś się zestresuję niepotrzebnie, no ale dla dobra i na rzecz, to nawet mogę niemedialnie... ;)

admin

Cytat: Blackend w 2023-09-12, 20:59:21
Cytat: admin w 2023-09-12, 20:35:23
A to następnym razem zaproponuj jej: z nowości dilerskich - Brenzavvy (beksagliflozyna), doustny inhibitor kotransportera sodowo-glukozowego typu 2 (SGLT2) - świetnie podnosi cukier w moczu - ponoć nawet poza 500mg% - jak nie zapomnę to powiem o tym w czwartek w tvpl1. A do tego świetnie odchudza, i to szybko, więc zaraz wagę zgubi. Pewnie o GLP1 wie, ale ten brenzavvy - to świeżynka.  :lol:

:lol:
Ale ja jestem tak chudy (na obecne standardy ;)), że niewiarygodny. ;)

Ale to nie dla ciebie, tylko dla niej, aby nadwagę szybko zrzuciła! ;)

Blackend

Znaczy żeby się tak z tym dobrobytem nie obnosiła? ;)

renia

Cytat: admin w 2023-09-12, 21:29:20
8)
Zaś się zestresuję niepotrzebnie, no ale dla dobra i na rzecz, to nawet mogę niemedialnie... ;)

Tym bardziej to pięknie z Twojej strony... :D Co innego jak ktoś ma "parcie na szkło", a co innego, gdy się ktoś poświęca dla "dobra i na rzecz"... :D

admin

8)
Są wielkie plany, więc dlaczego mam nie pomóc, skoro mogę.  :D

Blackend

Coś w rodzaju mody na wylewanie kubła zimnej wody na siebie.  :lol:

admin

Im głupsze tym popularniejsze - zawsze tak było. ;)

renia

Cytat: admin w 2023-09-13, 09:23:49
8)
Są wielkie plany, więc dlaczego mam nie pomóc, skoro mogę.  :D

Super... :D

admin

Jarek

RafałS

No nareszcie, ileż można czekać. :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2023-09-12, 21:29:20
8)

I jak poszło? Obyło się bez stresu? :roll: :D

admin

No jak bez stresu, nawet mi nazwa "receptor" uciekła z synaps wtedy kiedy była najbardziej potrzebna!  :?  :lol:
Ale miało być 15-20 min. a wyszło ponad godzinę, więc podzielą na dwa odcinki.  8)
Czyli jakoś poszło... ;)
Miałem powiedzieć coś jeszcze, ale się na szczęście powstrzymałem. ;)  :lol:
W każdym razie hasło na dziś: "przywrócić Unię obywatelom"!
Biurokraci unijni na bruk.  8)

renia

Super, popieram!  :lol: I cieszę się, że dobrze Wam poszło, nawet bez tego receptora... :lol: ;-)

admin

Sam ciekaw jestem jak to wypadło!  :?

RafałS

:mrgreen:
Pomożemy, pomożemy... Tylko najpierw trza fabrykę nysek przywrócić  :wink: . Ale naj najpierw trza kolonię odpolinowić. A panie morawiecki! - coś paliwo drogie. A co nie ma wyborów? Ano właśnie  8) nie zależy się na wyborcach co? Już się wie o wygranej poliniaży... 8)