Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Jarek w 2023-09-18, 18:39:49
Cytat: renia w 2023-09-18, 16:43:15
Już ta przepaść "bogaci Niemcy" vs. "biedne Polaczki" się znacznie zmniejszyła. Jeszcze może Niemcy będą do Polski przyjeżdżać truskawki i inne owoce zbierać... :lol: Bo Polacy nie chcą... :? 8)
https://youtube.com/shorts/lQg39KqAuCU?si=9vkZAinlZqnSLS8U

Lepiej zwiewaj stamtąd przed emeryturą... :lol:

Jarek

Blackend

Klientów rok rocznie przybywa, znaczy się tanio jeszcze jest. ;)

admin

Nie wiadomo jak teraz imigrantów by potraktowali, bo jakże tak jeszcze piwskiem się opijać na socjalu! ;)

Jarek

Paulaner namiot 13,90 litr piwska, ale nie wiem jak weekend.
Obecnie nie ma miejsca w namiocie, godzinka czekania na zewnątrz  :lol: Ma swoich ludzi tam... :lol:

Jarek

RafałS

A za oceanem to powinni sobie zwiększyć procenty. Nie może być tak że Europa wyrabia za nich.  :mrgreen:

Blackend

Cytat: Jarek w 2023-09-20, 21:29:55
I wielkie brawa dla kelnerki  :lol:
https://youtube.com/shorts/qWoNtUVh-Ok?si=B7KIudBpjKeF1y3L

Zawsze mnie to zdumiewa, jak one to robią.  :shock:  :lol:

RafałS

Na Zapiecku długo lidla nie było. Szkoda że szybko nie odinstalują. Dobre rządy robią co mogą żeby im ułatwić bez tego nigdy nie rozpanoszyli by się po rynku.

Jarek

Firma panstwowa, jakby co, to maski, zakazy, itp.Klient nasz pan...

Blackend

Lidl jest państwowy?
Myślałem, że to prywatna firma, ten sam właściciel co Kauflandu?  :roll:

Jarek

Nowoczesna komuna - właściciel zrobi wszystko dla państwa , nawet zakaz sprzedaży mięsa Klient   nasz niewolnik 

Jarek

Cytat: Blackend w 2023-09-21, 09:02:26
Lidl jest państwowy?
Myślałem, że to prywatna firma, ten sam właściciel co Kauflandu?  :roll:
Na papierku jest wlascicielem

Blackend

Cytat: Jarek w 2023-09-21, 09:32:16
Nowoczesna komuna - właściciel zrobi wszystko dla państwa , nawet zakaz sprzedaży mięsa Klient   nasz niewolnik 

Tylko pytanie kto rządzi, czy politycy biznesem, czy odwrotnie - stawiam na to drugie, bo zawsze kasa rządzi. ;)

Jarek

Współpracuje bo musi,  a z kim konkretnie, tego  nie wiem Właścicielem sklepu to był Rusek w czasie pandemii , dbał o klienta swego pana, i  nie ganiał za brak maski...

Blackend

O, to się chwali.  8)

admin

Pewnie go "znacjonalizowali" w ramach sankcji na Ruskiego! ;)