Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: Blackend w 2024-03-03, 11:25:01
Pierwsi byli hamerykańscy naukowcy i Gates, ale że Helveci podłapią takie kretyństwo?  :shock:
Jacy helv...? Przecież piszą że ONZ ($rockefelczyki).

Blackend

Jeden pies, ważne że czym głupsza propozycja tym chętniej podchwycona. ;)

RafałS

Wygląda na kontynuację ONZ-etowskiego programu smużenia. Robili pewnie jakieś odsiarczanie na $rockefeller & Co. i się nazbierało odpadu. Może koszta utylizacji wzrosły, albo jeszcze cos podrzucą...

Jarek

Według teorytykow spiskowych odgospodarczenie europy do 2035 jest mozliwe. 8)

Blackend

Musi się Europa wyczyścić z putinowskich wtyczek i będzie dobrze.  8)

Jarek

A to już będę po 10 - tej dawce jak przezyje

Blackend

Mam tam dwóch kumpli, którzy dali radę... pisałem Ci o tym, ale nie mogę więcej pisać, bo licho wie kto to czyta.  8)

Jarek

Łukaszenko wygrał wybory -  nadzieja ze będzie gdzie uciekać przed psychiatyrykiem  :lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2024-03-03, 17:31:11
Musi się Europa wyczyścić z putinowskich wtyczek i będzie dobrze.  8)
Ruski agent! Niemiecki agent! Jak pokrzykują amerolskie agenty PL, realizując amerolskie programy dla skolonizowanych. Ale Putin już dogadany z amerolstwem to tu ma być dobrze... na końcu.

Blackend

Wśród czosnkowych też są różne frakcje i osobiste ambicje, pełnej zgodności nigdy nie będzie. ;)

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-03-03, 18:29:02
Łukaszenko wygrał wybory -  nadzieja ze będzie gdzie uciekać przed psychiatyrykiem  :lol:

:lol:

RafałS

Cytat: Blackend w 2024-03-03, 18:51:06
Wśród czosnkowych też są różne frakcje i osobiste ambicje, pełnej zgodności nigdy nie będzie. ;)
Ciekawe jak i gdzie przemeblują po posępnym jacoobku. :|

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-03-03, 18:29:02
https://www.youtube.com/watch?v=0nsBipsTH-A  8)

Jarek

W orginal  ARD -  tusk, tego nie pokażą Niedemokratyczne wybory, i dyktator temat nr1 od 20 lat

Jarek

RafałS

Żelazna kurtyna z lewej... żelazna kurtyna z prawej... Władza poliniarska w trosce o lud. :mrgreen:

Jarek

Tamtych lekceważyłem, tych się obawiam