Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: admin w 2024-04-28, 11:38:24
:lol:
Ku chwale Tuska! ;)
Niemieckiej Rzeszy  :lol:

admin

:shock:
To zakrawa na żart, ale już nie jedną drożyznę wprowadzili w ramach "zielonego zadu"...  :(

Blackend

Z ciekawości sprawdziłem cenę tego cuda i znalazłem - "Ceny e-208 startują od 124 900 zł"  :lol:
No więc ta druga opcja 123 tysiące za akumulator jest bardziej opłacalna, bo jeszcze zostaje tysiak do przodu. ;)

Jarek

Jarek

Tylko dla bardzo  bogatych, a jakie będą podatki za puec lat dla plebsu za posiadanie spalinowki strach myslec ...

renia

Ta Leszczyna , to jest raczej lipa... :? :lol:

admin

:lol:
Ale "ekspertów" ma za doradców... ;)

Jarek

admin

A bo to trzy w jednym... ;)

RafałS

Amerolska, polińska i reichoska. To by się zgadzało. 8)

Blackend

Na wina powinno wystarczyć. ;)

Jarek

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,30922455,to-koniec-dezinflacji-w-polsce-po-ponad-roku-inflacja-znow.html
A ten jeszcze na wolności? Zamknąć i problem z inflacją z głowy A wzrostu gospodarczego ile przybędzie Przez niego Polki I zPolacy nie mogą powstać z kolan...

Jarek

Jarek

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/inflacja-w-niemczech-zgodna-z-planem-ciecie-stop-coraz-blizej/ptn5d7s
Propaganda radziecka :lol:
Ile wyniosła i wynosi inflacja to wiemy - niektórzy potrafią  liczyć ile zostaję w portfelu A jeśli już tak dramatycznie te 2 ,2 % przedstawiają, to znaczy że znowu  będą cięcia Powinni kindergeld zlikwidować i migrantow deportowac , bo się tutaj strasznie męczą i Niemcy też  :lol:

Blackend

Miałem to samo za Kaczyńskiego, propaganda swoje, a ceny towarów za które musiałem płacić nijak się miały do oficjalnego przekazu.  8)

admin

Jak kindergeld nie zabiorą i nie zlikwidują podwyżek dla emerytów, to komunizm będzie się dobrze rozwijał.   8)