Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

PRASÓWKA

Zaczęty przez toan, 2007-01-11, 06:48:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Teresa Stachurska

Sylwio,

może lepiej traktowane, ale po uwzględnieniu że gorzej karmione to to lepsze traktowanie jest pod znakiem zapytania?

admin

http://kobieta.wp.pl/kat,26377,title,Tlusto-jedza-i-nie-tyja,wid,11466192,wiadomosc.html?ticaid=18b41 - i bardzo dobrze!
Do tematu wrócimy w swoim czasie. :)

PS
od tłuszczu pokarmowego się nigdy nie tyje, bo nie ma genów, które umożliwiają taką ewentualność. Tłuszcz i owszem tuczy, ale wyłącznie na podstawie powszechnych, błędnych poglądów dietetycznych. W doświadczeniu zaś myszy są chude, bo jedzą optymalnie. ;)

RTS

To teraz wystarczy tylko kupić i jeść te "lekarstwa" i każdy będzie mógł jeść tłusto - bo chyba do tego to zmierza. :-)
A najzabawniejsze dla mnie jest to: "Bez fizycznego wysiłku spalają więcej kalorii niż normalnie". No... to teraz nawet można w bezruchu tkwić, szkoda tylko że nieekonomicznym. :-)

renia

http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Pust-wsiegda-budiet-sonce-czyli-rosyjskie-zabawy-w-Boga,wid,11476880,wiadomosc.html -  Takie pomysły to tylko w Rosji moga się urodzić... :)
Efekt pewnie będzie podobny, jak w przypadku zmiany kierunku biegu rzeki..;)

Teresa Stachurska

Ja się nie zdziwię jeśli Warszawa zrobi to samo, wszak prowincja to pryszcz nie wart uwagi.

renia

No tak, pogoda jest dla bogaczy....

admin

renia

Ciekawe, czy na myszach testowali ?.. ;-))

viola44

Cytat: admin w 2009-09-13, 18:35:47
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1515,title,Przelomowe-odkrycie---moze-zmienic-zycie-milionow-kobiet,wid,11488662,wiadomosc.html - miałem to zamieścić w wątku "Humor", ale "powaga tytułu" mnie od tego odwiodła ;)

a co gdy kobieta nie ma biustu i tkanki tłuszczowej? haha

Teresa Stachurska

Niekóre osoby, nie dysponując tym tłuszczem, mogą być niepocieszone?

renia

.. może otworzą bank tłuszczu ? ;-)) ...będą szukać honorowych dawców.. :-))

admin

Cytat: viola44 w 2009-09-13, 18:48:28
a co gdy kobieta nie ma biustu i tkanki tłuszczowej?

Właśnie większość kobiet "tego typu" - oczekiwało tak doniosłego "przełomu". ;)

Teresa Stachurska

A jak nie oczekiwało, to od czego jest marketing?

admin

Cytat: renia w 2009-09-13, 18:52:43
.. może otworzą bank tłuszczu ? ;-)) ...będą szukać honorowych dawców.. :-))

A może lepiej jest taki zdrowy nasycony tłuszcz roślinny w postaci np: oleju kokosowego, niż własne niezdrowe tłuszcze zwierzęce sobie pod skórę pakować! ;)

Blackend

mcdonalds ;) :)

renia

Cytat: admin w 2009-09-13, 18:57:23

A może lepiej jest taki zdrowy nasycony tłuszcz ro¶linny w postaci np: oleju kokosowego, niż własne niezdrowe tłuszcze zwierzęce sobie pod skórę pakować! ;)
..chyba lepiej by było te skorupy od orzechów sobie pod skórę wpakować ;-))

admin

Cytat: Teresa Stachurska w 2009-09-13, 18:55:40
od czego jest marketing?

Może DD wypromuje "igusiowe okłady z żółtek i podgardla" stosowane na piersi - na powiększenie biustu. ;)
Oni potrafią wmówić dosłownie "wszystko"... Choć nie każdemu. :)

Opal

Cytat: admin w 2009-09-13, 19:03:09

Może DD wypromuje "igusiowe okłady z żółtek podgardla" stosowane na piersi - na powiększenie biustu. ;)
Oni potrafią wmówić dosłownie "wszystko"... :)))

I to się nadaje do prasy, tylko żeby po takim promowaniu nie wyszli nogami do przodu - cyt. z "Czterdziestolatek" :)))) a może raczej do działu z humorem hmm ;)))

viola44

Cytat: admin w 2009-09-13, 18:54:22

Właśnie większość kobiet "tego typu" - oczekiwało tak doniosłego "przełomu". ;)

no ale ja zrozumiałam że tłuszcz ma być przeszczepiany z brzucha otłuszczonego  czy  bioder tejże kobiety...a gdy brak tłuszczu i tylko kości i skóra :-) to tak jak napisał blackend, najpierw pod tucz a potem na zabieg...haha, tak czy siak kroi się niezły biznes  podyktowany zapotrzebowaniem "planktonicznych pań"

renia

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Bialy-Dom-zmiana-planow-w-sprawie-tarczy---to-nie-wynik-targow-z-Rosja,wid,11508241,wiadomosc.html?ticaid=18c3d&_ticrsn=3
Mi - taka poprawa stosunków USA z Rosją, kojarzy się od razu z szukaniem korzyści ekonomicznych.. Może Amerykanie liczą na pomoc finansową (pożyczke) ze strony Rosji, aby jakoś, załagodzić skutki kryzysu? (alejasięnieznam;)