Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Lepiej by było gdyby wrócili i nam opowiedzieli, zdjęcia pokazali... :roll:

RafałS

Przecież tam nie ma co fotografować. Można sobie tylko "frunąć".  :wink:

RafałS

No przeca wszyscy tam byli.  :)

renia

RafałS

Coś z tych brył platońskich chyba.  :D

renia

Bryła to jest chyba od biochemii a formy (czy brytfanny) od Platona...czy jakoś tak... :roll: :wink:

renia

Ponad 20 stopni mrozu i śnieg, a to jest jeszcze jesień... :roll:

http://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/111841,przeszlo-20-stopni-mrozu-i-33-cm-sniegu

...gdzie jest to globalne ocieplenie? :?

renia

Znalazłam piękne zdanie...  :D

"Po wyjątkowo łagodnej zimie wiosna rozpocznie się wcześniej niż zwykle, dlatego już na początku marca w powietrzu będzie można wyczuć zbliżające się zmiany. Trawniki i gałęzie drzew błyskawicznie się zazielenią. Będzie nie tylko ciepło, lecz również słonecznie. Piękniejszego początku wiosny nie można sobie wyobrazić".

http://www.twojapogoda.pl/polska/mazowieckie/warszawa/sezonowa

RafałS

Taaa  :wink: , a tymczasem robi się ciekawie. Po około trzech dniach ciągłych opadów śniegu, jakby przestrzeni ubywa, zrobiło się ciaśniej. Chodnikami i ulicami chodzenie przypomina efekt plażowy. Taka aura mogłaby wyrządzić sporo dobra dla planety, tzn. np. zwolnić znacznie proces jej betonowania, spowodować pewne przetasowania na polu zatruwania środowiska. Korzystne czy nie i dla kogo? Zależy...  :)

Radzio

Tak! Ja też zauważyłem, że wielu ścisnęło. I też pojawiła się wątpliwość, co ścisnęło i komu? :D Ufam, że planeta to jednak wytrzyma- dopóki się kręci. ;)

RafałS

Najlepsze buty na dziś? Kalosze.  :)

Radzio

A ja wybrałem ... przewiewne. ;) Ale na krótko. :D

RafałS

Można, w ruchu tym bardziej.  :)

Radzio

Właśnie wtedy samo się wlewa i samo wylewa- takie ...te... no?... perpetam... o! :D

RafałS

I jeszcze myje się i ochładza.  :wink:

Radzio

To już nadperpetam- jest. :D

RafałS

Nadreptasz, nadreptasz.  :wink:

Radzio

W tym szczególnym przypadku cała przyjemność jest po mojej stronie. :D Ale mogę się podzielić. ;) :lol:

RafałS

A nie, nie! Dziękuję, ja sam.  :D