Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Sprawdziłem, między Bydgoszczą, a Włocławkiem śniegu jak na lekarstwo. ;) Na przykład.:D
Żaby nadal szaleją po jezdniach. :D

MariuszM

Cytat: Radzio w 2013-04-12, 21:13:46
Żaby nadal szaleją po jezdniach. :D
Jaka(ś) plaga egipska... :D "Zbawiciel" tuż, tuż , a może apokalipsa ? ;)

MariuszM

RafałS

No to się niedługo zaczną żabie... "zapasy".  :)

Radzio

To nasza cywilizacja w oczach marnieje, a im tylko... :lol:

Radzio

Cytat: Radzio w 2013-04-08, 17:26:37
Za dwa dni pierwsza dekada kwietnia z bani. 8) :D
Jak mnie moi Naturalni sprzymierzeńcy nie zawiodą, to wkrótce jadę kąpać się do ... Teresy. ;) Na przykład. :D

Gram dalej- w ciemno. ;) :lol:

RafałS

Czyżby pierwszy dzień przedlecia?  :)

RafałS

Ostatnio nawet ciepłe jesienie były. A zima miała problem z zakończeniem. Czy pory roku nam się aby nie przefazowują?

Radzio

Pewnie tak, pewnie dlatego, że wzorcowy punkt odniesienia bywa kapryśny. ;) I o to cho. :D

RafałS

"Wszystko płynie".  :|

Radzio

Cytat: Gavroche w 2013-04-13, 20:25:50
Cytat: RafałS w 2013-04-13, 20:23:23
Dziś sprawdzałem jedno boisko. Stawiłem się w proporcji 1 koszykarz : 20 piłkarzy. Dlatego pląsałem ostrożnie, bacznie śledząc pozycję drugiej piłki na boisku. Kilka "paczek" (wcisków  :? ) na około 3,10m i zeszła ze mnie para  :) . Czuję teraz mięśnie i co tam jeszcze - nieużywane przez zimę i chyba mam 2x więcej lat niż w rzeczywistości.  :D
Minie Ci.
Wszystko mija.
Cytat: RafałS w 2013-04-14, 19:19:38
"Wszystko płynie".  :|

Przesilenie wiosenne też. ;) :D Na przykład. :lol:
Głupia sprawa, ale nie wszystko płynie i nie wszystko mija. To kwestia punktu odniesienia. :D Na przykład.

RafałS

Cytat: Radzio w 2013-04-14, 20:20:46
...Głupia sprawa, ale nie wszystko płynie i nie wszystko mija. To kwestia punktu odniesienia. :D Na przykład.
Którego punktu odniesienia, tego co ma taki sam zwrot, prędkość i ... co my? Tzn. tego co tak samo jak my "płynie"?  :D
Przecież to nie głupie jest.  :lol:

Radzio

Radzio

Cytat: RafałS w 2013-04-14, 20:50:48
Cytat: Radzio w 2013-04-14, 20:20:46
...Głupia sprawa, ale nie wszystko płynie i nie wszystko mija. To kwestia punktu odniesienia. :D Na przykład.
Którego punktu odniesienia, tego co ma taki sam zwrot, prędkość i ... co my? Tzn. tego co tak samo jak my "płynie"?  :D
Przecież to nie głupie jest.  :lol:

Wzorcowego punktu odniesienia. :lol: Taki co był, jest i będzie- niezmienny, niemijający, niepłynący. ;)
I Boga bym do tego nie mieszał. :D

RafałS

:roll:  :oops:  :roll:  :oops:  :roll:  :oops: :roll: O! Język mnie coś dzisiaj nie świerzbi.  :D

Radzio

RafałS

Radzio

Mnie zbytnio nie zależy na punktach. :D Ale mogę się mylić. :lol:

Radzio

Kurczaczek. :D Mnie zbytnio nie zależy na zewnętrznych punktach. Tak miało być!  :lol: