Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ale jak w masce łazi na ulicy, to trzeba omijać na wszelki wypadek, bo zaraża! lub jest inteligentny inaczej - można sobie biedy w kontakcie z takim narobić ;)

Blackend

Teraz zdrowi też w maskach chodzą argumentując to tym, że może zarażają nie mając jeszcze objawów.  8)
Generalnie maska jest teraz cool i trendy. ;)

admin

Jasne, bo pysia nie widać... ;)

Blackend

Gavroche

10 lat temu, jak mówiłem teściowej, że dzieciom lepiej i bezpieczniej będzie się pluskać w jeziorze, niż w basenie, to się dziwnie patrzyła. :D
A teraz baseny budują na wzór jeziorka:
http://www.organicpools.co.uk/

Co natura, to natura.

RafałS

Gavroche

Czytałem o tym artykuł w jakimś czasopiśmie dla działkowców czy coś takiego.
Ponoć w naturalnym zbiorniku wszelkie toksyczne historie typu siarka, metale ciężkie, nawozy są mieszane w strefie przybrzeżnej z naturalnymi koloidami i opadają potem na dno.
W chlorowanym basenie natomiast, są elegancko na całej powierzchni rozmieszczone. :D

Ponadto drobne żyjątka zawieszone w toni wodnej, roślinne i zwierzęce żyjątka, mają bardzo dobry wpływ na naszą skórę po wyjściu z wody, taki trochę filtr słoneczny, a długofalowo bakterie skórne się na tym filmie pasą z pożytkiem dla zdolności ochronnej skóry.

RafałS

Ciekawe, w którym świruskom lepiej.  :lol:

Jarek

To zależy od szczęścia.

Blackend

Dokładnie, bo nie wiadomo jaka się komu Syrenka trafi - na rysunku nie widać za wyraźnie. ;)

admin

Minus trzy widziałem rano na wyświetlaczu, ale teraz już półtora na plusie.  :D
Wiatr przycichł.

Gavroche

Nie będzie jakiegoś programu Pogoda+? :D

Blackend

Przydałoby się. ;)
No i oczywiście odpowiednie ministerstwo powinno być stworzone. ;)

Zyon

Samochod dzis odsniezalem  :shock: :shock:
Work Buy Consume Die

Blackend

A tu pomimo 5 stopniowego mrozu w nocy szyby były czyściutkie - musiało być bardzo sucho.  8)

admin

To w nosie powinno wysychać też. ;)

Blackend

No właśnie, jakoś tak sucho mam, bo nie podciągam. ;)

admin

Tylko pięć stopni i lekko dmucha.  8)

RafałS

Dobry! Nocą nawet -9C  :shock: , ale już antyświralnie+. 8)