Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Gorąco! W podkoszulku jest ok... ;)

Blackend

admin

A skąd, nie pijam herbaty, bo niezdrowa... ;)

Blackend

No fakt, było jeszcze przed 17.00. ;)

admin

:lol:
Ale z Wami zrobię wyjątek, jak tzreba będzie... ;)

Blackend

Ale ja też herbaty nie pijam, no chyba że na chorobie. ;)  :lol:

Jarek

Na chorobę to herbatka z miodem, ale wtedy juz bez cytryny, zeby nie mieszać  :lol:

Blackend

Ale smalcu można zawsze dodać. ;)

RafałS

Pięknie słonecznie, rześko. Ale już się za to wzięli. Smużenie-szklarniowanie odchodzi po niebie. Będzie można kraść na ocieplenie klimatu. 8)

Jarek

Słońce za bardzo ociepla, niszczy klimat. :wink:

admin

Ale na szczęście jest taki jeden, co chce słońce zasłonić, w ramach oziębienia klimatu... ;)

RafałS

Się obudził. Jakby od dawna nie szklarniowali ku "ociepleniu". Wiem, wiem - to dla chłodzenia i ochrony... :wink:
Musiała go Bilderbergia wrzucić z innym skandalem bo już za bardzo jest twarzą plandemii. Trza przyćmić. 8)

Blackend

Ale po przejściu Bestii ze wschodu już pojawiają się głosy o epoce lodowcowej.  :lol:
Ja jeszcze pamiętam z dzieciństwa jak straszyli nadchodzącym zlodowaceniem.  :lol:

Gavroche

I ponoć nadal aktualne, a ocieplenie zawsze jest przed oziębieniem. :D
Ciepła woda szybciej zamarza, czy jakoś tak...

RafałS

Kąpiel słoneczna zaliczona. Po śniegu już ślad niewielki. Błota po uszy tu i ówdzie. :)

admin

Wsztystko zależy od ilości brunatnej tkanki tłuszczowej, a raczej od jej sprawności, a jakie tam geny to regulują to nie mam pojęcia, bo co mnie tam... ;)

admin

Tak na wszelki wypadek napiszę, że w btt - protony nie są kierowane na tlen dając energię chemiczną, jak normalnie, a zawracane na początek łańcucha oddechowego, wydzielając ciepło uzyskiwane z energii kinetycznej.  8)
Ale mogę się mylić, bo i na tym też się nie znaj już...  :?

RafałS

Jarek

lockdown klimatyczny natychmiast wprowadzić bedzie trzeba... 8)