Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Z samego patrzenia chłodniej się robi, sympatyczne widoczki.  :D

renia

Pisze, że nie można połączyć się z witryną i kłódka jest namalowana... :?

administ

Cytat: renia w 2014-06-11, 17:34:19
Mi te linki się nie otwierają. Nie mam tego programu... :? Ale już wolę nic nie kombinować... 8)

Ci to często w takich przypadkach jakieś nieprzewidziane trudności się ujawniają...  :roll: :wink:
Zrób format disc, to się polepszy...  8)  :lol:

renia

E tam, kłopoty to moja specjalność... 8) :lol:

administ

RafałS

Godzina 22:05 - niebo ciemnoniebieskie.  :shock:  :)

jukor

hmm...mam jeszcze widno :D

Dasna

W Ojmiakonie + 13st C , deszczowo, w Wierchojańsku +13 st.C i nie pada. Prawie jak u nas. 8)

renia

Na razie w porządku, ale monitoruj ich na bieżąco... 8)

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-24, 07:08:49
Na razie w porządku, ale monitoruj ich na bieżąco... 8)
Tak, jest. Trzymam rękę na pulsie. 8) :lol:

Dasna

Reniu, halo , halo nadaję. Tu Ojmiakon +11 st C.  Halo, halo jestem już w Wierchojańsku. Tutaj +3 st.C. Donoszę, że mają gorzej niż my. Jakie to pocieszające. :mrgreen: :lol: :lol:

renia

Jesteś pewne, że nikt tego nie nagrywał... :roll: Lepiej takie informacje wysyłaj mi na PW... 8)

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-26, 07:07:40
Jesteś pewne, że nikt tego nie nagrywał... :roll: Lepiej takie informacje wysyłaj mi na PW... 8)
:roll: Masz rację, to zbyt ważne i poufne, aby upubliczniać. Wybacz. Wróg nie śpi. Muszę być czujna. :|

renia

Może być afera i stołki polecą... :? 8) Putin pewnie gaz zakręci... :?

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-26, 07:23:07
Może być afera i stołki polecą... :? 8) Putin pewnie gaz zakręci... :?
Kurka wodna. 8) Sprawa jest poważna.  :|
Może Putin zgodzi się na negocjacje. Ostatecznie Ojmiakon i Wierchojańsk to jego tereny. :roll: W razie czego trzeba będzie tam pojechać. Na zimę. :mrgreen:

renia

To już bym chyba wolała to zakręcenie kurka...i rozmowy z Obamą... :lol: Wydaje on mi się jakiś cieplejszy... :roll: :lol:

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-26, 07:33:58
To już bym chyba wolała to zakręcenie kurka...i rozmowy z Obamą... :lol: Wydaje on mi się jakiś cieplejszy... :roll: :lol:
Ale .......barak, będzie mało komfortowo. :roll: Poza tym jak bez gazu? :? To szampan bez bąbelków. :?

Reniu a tam ciepły namiot, tłuste jedzenie. Z Obamą to hamburger by tylko przeszedł. A tak to sobie źrebięcinę spróbujemy. :P

renia

Warto to projekty przeanalizować. Oba-ma-ją jakieś minusy i plusy... :roll: :wink:

Dasna

Cytat: renia w 2014-06-26, 08:07:20
Warto to projekty przeanalizować. Oba-ma-ją jakieś minusy i plusy... :roll: :wink:
To musimy podebatować, tylko tajnie. Wróg nie śpi. :roll: :| :lol: