Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dasna

Cytat: renia w 2015-01-13, 07:45:32
Musi być kara, skoro taka karma... :? :lol:
Krzywa karma. :twisted: :lol:

RafałS

Wdech, wydech... ... ... Powiew wiosny  :) . Ciepło, słonecznie, wiatr. Albo dajmy na to: południowe zbocze gdzieś na południo-zachodzie tych dzikich ziem, bez dziki wypuszcza listowie. Listki na pół kciuka.  :shock:

Radzio

:lol:
No popa, a słońca jeszcze tak mało. ;) :D

RafałS

Nie narzeka, bier co je. Jeśli je dostępne w innych prowincyjach dzikoziemu również. Posełem być można przy niepogodach, kręcić na stołku se - wte i wewte.  :)

Gavroche

Żaba mi wyłazi nocami z błota, coś jest na rzeczy :D

Radzio

Cytat: RafałS w 2015-01-13, 14:51:09
Nie narzeka, bier co je. Jeśli je dostępne w innych prowincyjach dzikoziemu również. Posełem być można przy niepogodach, kręcić na stołku se - wte i wewte.  :)

Wprost przeciwnie, cieszy mię fakt, że to temperatura działa "moczopędnie", choć dobrze jest robić to w promieniach słońca, bo szybciej. :lol: :lol: :lol: :P

administ

Styczeń był niełaskawy tego roku dla górników!  :?  :wink:

RafałS

Dobry Wieczór... Księżycowi z Jowiszczem nieźle odbija, światło. Uwieczniłem, trochu niestety szczegół zamazan z racji cieniutkiej kołderki. https://dl.dropboxusercontent.com/u/11845884/ks.JPG  8)

Gavroche

Widać baty jakie dostaje od okruszków kosmicznych... :D

RafałS

To chyba tej mizerności powłoki atmosferyczne źle na cerę wpływają mu...

Gavroche

Cytat: RafałS w 2015-02-04, 08:47:12
To chyba tej mizerności powłoki atmosferyczne źle na cerę wpływają mu...
Tak i jeszcze brak erozyjności równającej wszystko z ziemią. :D

RafałS

Słabe wietrzenie i słabe padanie również ze słabości atmosferycznej się u księżycu bierze. No ale chyba są tam jakieś lawy podwierzchnie co by w zastępstwie równania z ziemią  :lol: równały poimpaktowo powierzchnię z księżycem?  :lol:

RafałS

Znowu kieś wschodnie suchoty i szarugi...

RafałS

Dziś termometr (-1st.C) zupełnie nie oddaje wrażeń temperaturowych, przewiew, szczególnie za miastem (zzzz -15 st.C). Pogoda niby ładna, z gwałtownymi śnieżycami  :lol: .

jukor

Dawniej, kiedy było normalniej, to kwiecień przeplatał co nieco. :wink:
Luty niech sobie jeszcze mrozi, aby przyrodę w równowadze trzymać.  :roll:

RafałS

W klimacie nadmorskim takie przeplatanki to częstsze zjawisko nie tylko kwietniem.
A dziś piękne są tańce lekkich, suchych frakcji śniegowych. Choćby po asfaltowej płycie parkingowej terenu zabudowanego.  :)

jukor

Człowiek wrażliwy wszędzie zauważy piękno natury, choćby na parkingu  :wink:
Mózg się sam wyżywi, a przyroda da sobie radę. :)

RafałS

Wenus na tle zachodzącego słońca, pięknie, pięknie. Niesamowite niebo, ani jednej chmurki dziś.  :)