Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

To tak bardziej przodkowie Angeli-Makreli (choć kto ją tam wie) się grodzili. No ale wiadomo, wszystko się zmienia...

RafałS

administ

Ciekawe, jak z rana przywieje to ciepło, to może jeszcze zdążę kupić mięso na ruszt.  :D

renia

Mieszkasz w lesie, to weź tam coś odstrzel... 8) :wink:

administ

Aż taki desperat to ja nie jestem! ;)

renia

Ja też już bym wolała marchewkę chrupać, niż strzelać do zwierząt... 8) :lol:

administ

Wegetarianie lubią mordować zwierzęta... ;)

renia

Ale nie za długo na tej marchewce bym wytrzymała, jajka i masełko by musiały być. 8)

renia

Cytat: admin w 2016-02-05, 17:30:56
Wegetarianie lubią mordować zwierzęta... ;)

Dlatego nie przepadam za tymi pierwszymi... 8) :lol:

administ

A ja lubię wegetarianki, bo są takie potulne i niekłótliwe, nie to co hetery na 5*wio albo na chlebie ze smalcem, co się wiecznie odchudzają! ;) :D

administ

Jasne, bardzo sympatyczne babeczki...  8)

renia

Szkoda, że ja nie mam okazji poznać wegetarian. Chociaż na jednej konferencji sporo ich było, ale jacyś tacy niezbyt sympatyczni. Krzyczeli, że posiłki wegetariańskie trzeba serwować, bo co oni mają w przerwie jeść? :shock: Ja nie krzyczałam, że chcę optymalny posiłek... 8)

administ

Wegetarianom to tylko jedno w głowie!  :shock:  :?

renia

Poszukują dzieci na diecie wegetariańskiej i wegańskiej na bezpłatne badania...

http://dziecisawazne.pl/bezplatne-badanie-dla-dzieci-na-diecie-wegetarianskiej-weganskiej/

Jarek

Jak Dietetyk prowadzi badania ,to efekt będzie powalający  8) :wink:

administ

Najważniejsze, żeby wyszło, że dieta wegetariańska to najlepsza z diet dla dzieci wegetarian.  8) ;)
I nie tylko...  :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2016-02-05, 19:57:28
Najważniejsze, żeby wyszło, że dieta wegetariańska to najlepsza z diet dla dzieci wegetarian.  8) ;)
I nie tylko...  :lol:
:lol:

RafałS

Wiosna lezie.  :D

"Wiara wymaga gigantycznego niekiedy spojrzenia bez partykularnej emocji, kiedy trzeba wyczuwać nerw drgający całej ludzkości i przemianę tysiącleci, przemianę ustanowioną przez Boga popartego dobrowolnym wypowiedzeniem przez Niewiastę jedynego „fiat"."

http://www.sm.fki.pl/Sedlak/x_sedlak.php?nr=Technologia_Ewangelii_Wiosna