Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Ciocia Aniela wszystkich wykarmi. ;)

renia

(http://img7.demotywatoryfb.pl//uploads/201611/1479968832_bfz7jj_600.jpg)

Blackend

No tak, dowiedzieli się w końcu o 500+ i masowo tu przyjeżdżają.  :? ;)

administ

Ale czy oni wiedzą, że to w PLN tę liczbę wypłacają? :roll: ;)

Radomiak

I tylko raz w miesiącu. :roll:

Blackend

Ale to wystarczy żeby przywrócić ludziom godność. ;)

administ

Radomiak

Cytat: Blackend w 2017-09-22, 08:58:45
Ale to wystarczy żeby przywrócić ludziom godność. ;)
Określenie Michalkiewicza "biologiczne roboty" jest dobrze utrafione :lol: Nawet poczucie godności można "wyskalować" posiadaniem w portfelu, choć by już na dwie "czapki śliwek". :lol:

Blackend

http://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/zima-stulecia-2017-w-polsce-będzie-najgorzej/ar-AAsswtW

To nie taniej górala spytać?  :lol:
Taniej i w tym problem, bo dalsze badania są konieczne. ;)

madre

Cytat: renia w 2017-10-05, 08:39:05
Czyżby globalne ochłodzenie się zbliżało...
Tak, poczułem je. Dlatego Reniu, chciałbym przeprosić Cię za to że ktoś prowokacyjnie, kąśliwie dokucza tobie.  :shock: :? 8) :wink:

renia

madre

Chętnych nie ma, a tobie pewnie przykro. Poza tym mam nadzieję że nie tylko Ty przeczytasz. Może się ociepli klimat. :)

administ

No wreszcie dżentelmen na Forum, co stanie otwarcie w obronie uciśnionej kobiety!  :shock:
Świetnie...  :D

renia

Świetnie, świetnie... :lol: Każdy kto pisze wystawia sobie świadectwo a nie innej osobie.

madre

Dżentelmen? ? ? Nie znam człowieka. Umarł?, Wymarł? Jedyne skojarzenie jakie mam, to jakiś Men lobbujący za gender. Ale ja konserwa nie znam takiego postępowca. Ja niewinny. W temacie pogody przyznaję się jedynie do lobbingu na rzecz ocieplenia klimatu. :(  8) :wink:

vvv

Cytat: madre w 2017-10-13, 10:20:25
...Dżen...
xi?o?d?o >> "bypath / trail / bribery as a means of achieving a goal / minor arts
(Confucian reference to agriculture, medicine, divination, and other professions unworthy of a gentleman)"

:shock: 8)

RafałS

Nietypowo dobrze. Co prawda 2 miesiące do dna jeszcze. Ale warte odnotowania 20C  8) . Po zmroku szybkie ochłodzenie raczej.

administ