Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Dobrze skadrowane - nic dodać nic ująć.  8)

RafałS

Cytat: admin w 2022-01-02, 18:53:03
Dzięx. Z kadrem to zawsze mam przymiarki. 8)

renia

Kilka fotek jeszcze można dodać... ;-)

Blackend

No właśnie nie, chodzi o to aby nie zanudzić dużą ilością zdjęć, tylko machnąć jedną czy dwie fotki ale dopracowane.  8)

admin

Cytat: RafałS w 2022-01-02, 20:29:06
Dzięx. Z kadrem to zawsze mam przymiarki. 8)

Z mojego doświadczenia wynika, że lepiej wykonać szerszy kadr i go ewentualnie przyciąć, niż zrobić za wąsko. ;)

RafałS

Cytat: admin w 2022-01-02, 21:07:02
Z mojego doświadczenia wynika, że lepiej wykonać szerszy kadr i go ewentualnie przyciąć, niż zrobić za wąsko. ;)
Bezpieczniej. Z szerokiego to i większa możliwość wybrać. Chyba żeby pójść odwrotnie ale na panoramkę trza kadrów kilka wówczas.  8)

RafałS

Cytat: Blackend w 2022-01-02, 21:02:30
No właśnie nie, chodzi o to aby nie zanudzić dużą ilością zdjęć, tylko machnąć jedną czy dwie fotki ale dopracowane.  8)
Prawda. Takie tam urozmaicenie. :)

renia

Cytat: Blackend w 2022-01-02, 21:02:30

Jak się robi większą ilość zdjęć, to szybciej się dojdzie do perfekcji... 8) Praktyka czyni mistrza... ;-)

Blackend

RafałS

8)
No ja to na szczęście już się czuję... uczyniony :lol: :wink: . A zatem ilościowo skromnie. 8)

RafałS

Dobry! Wiaderko nabiera rozpędu  :wink: . Już długość dnia niczym w listopadzie.  :)

Jarek

RafałS

...Ale z Niemiec musi przyjść. Upadek muru (usraelskiego) na to wskazuje.  8)

Jarek

Najpierw piąta fala... :?

RafałS

No jeszcze jest kolejna nadzieja taka że superwulkan DE się budzi  :wink: , ale to tylko doniesienia medialne więc raczej na wyrost. 8)

Jarek

Trzeba czekac az gł?wny sciek ogłosi koniec swirowania, i poczatek ratowania planety idiotow... 8)

RafałS

Jak służby usraelskie ogłoszą że już można mur obalać. 8)

RafałS

Ogólnie niezła pogoda. Na niebie ruch spory. Loty nie budzące wątpliwości, ale i korpo śmieciarki od zasmużania już kursują. Może morawiecki byś zaczął ściągać te opłaty za wysyp śmiecia od korpo? Rachunek rośnie...

renia

Cytat: Jarek w 2022-01-12, 16:02:27
Swiatełko w tunelu :wink:

Pewnie nadjeżdżający pociąg... :lol: