Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Pogadajmy o pogodzie..

Zaczęty przez Tomkiewicz, 2007-02-03, 01:51:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

RafałS

Słońce blisko, słońce nisko. Krótkie doświetlanie stroboskopem słoneczko-wodnym  8) . Choć korpo śmieciarki napylają po niebie aż huczy.

RafałS

Ciekawe zdarzenie - burzowe grzmienie. Śnieżycy... zajrzenie. 8)

RafałS

To był błękit dzisiaj. Zero korpo-śmieciarek tu. Wszyscy grzecznie contrailowo, 10 sek. smuga max. Jakbym się normalnie ze 30 lat cofnął. :)

RafałS

Bardzo podejrzany luty. "Z innej bajki" (morskiej?). 8)

Jarek

Wspólna pogoda dla Europy?  :lol:

admin

Przedwiośnie - szklane domy, inflacja... ;)  :lol:
Gdzieś czytałem, że w rajchu przewidują 25% wzrost cen rok do roku w tym roku!  :shock:

renia

Jarek

Zabierają tak, zeby stada nie denerwować...

RafałS

Zubożenie pod się dzielenie (znaczy - kradzenie). Tzn. komunizację powszechną.

Jarek

Cel jest jasny - micha ryzu w okneblowaniu... 8)

RafałS

Najfajniejszy kwik będzie gdy liczącym na dorobienie się służbistom zaczną komunizować. I o co było się ścigać?

Jarek

Volkskokneblowanie beda podpisywac. Smiertelnicy tak maja :lol:

admin

8)
Z bilansu gazów cieplarnianych wynika, że działalność "cywilizacji" ma niewielki wpływ na klimat, ale ja się na tym nie znam, więc mogę takie bzdury wypisywać... ;)
Ale jakby co, to "człowiek" produkuje około 30mld ton/rok, ale 100h lasu pochłania 50ton/rok, za to jak gdzieś "walnie" wulkan, to...  8)
A bilans - to bilans, a nie jak inflacja z powodu nadprodukcji biletów płatniczych.

renia

Dobre wieści, ale jak wszystkie dobre, ukrywane... :? Też się zastanawiałam dlaczego tak się czepiają tego CO2, skoro rośliny go potrzebują i dają nam za to tlen... :roll: :D

admin

A dlatego, żeby tu oszczędzać wodę, bo Afryka się suszy... ;)  :lol: :lol:

Jarek

No ale wiadomo, wszyscy chetnie pracujemy na szkode drugiego :lol:

renia

Cytat: admin w 2022-03-03, 15:21:37
A dlatego, żeby tu oszczędzać wodę, bo Afryka się suszy... ;)  :lol: :lol:

:lol: A w Ameryce Murzynów biją... :? ;-)

admin

Widocznie zasługują... ;)